Iespaidīga avārija uz Tallinas šosejas. Šoferis aizmieg pie stūres un izraisa trīs auto sadursmi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@breakinglv

Uz Tallinas šosejas piektdienas, 18. septembra, pēcpusdienā notikusi iespaidīga trīs automašīnu avārija, kur cienījama vecuma vīrieti pie "Toyota" ģimenes auto stūres pēkšņi pārsteidza miegs, vēsta "Degpunktā".

Uz Tallinas šosejas šodien pēcpusdienā notika iespaidīga trīs automašīnu avārija. Redzot šo ainu netālu no pagrieziena uz Kadagu, kur uz ceļa saskrējušās trīs automašīnas, grūti noticēt, ka visiem avārijā iesaistītajiem izdevies palikt neskartiem. Spēkrati gan pamatīgi bojāti.

Vismaz divi no bojātajiem auto, proti "Volvo" un "Toyota", visticamāk nav labojami, taču BMW apvidus auto sagaida dārgs un darbietilpīgs remonts. Negadījumu izraisīja "Toyota" automašīnas vadītājs, no Rīgas braucot uz Saulkrastiem. Cienījamā vecuma vīru pie "Toyota" ģimenes automašīnas stūres pēkšņi pārsteidza miegs. Kungs iesnaudās un iebrauca pretējā braukšanas joslā.

"Naturāli iesnaudos. Es gribēju apstāties, jutu, ka nogurums nāk virsū, bet nav īsti kur apstāties, domāju, atbraukšu te pie Kadagas ceļa, pastāvēšu mazliet, lai atietu, bet netiku tik tālu, es ielidoju pretējā joslā, braucu no Rīgas," stāsta "Toyota" vadītājs, atzīstot, ka aizķēris "Volvo", kam "iedūris" purnā ar sava auto kreiso pusi.

"Toyota" vadītājs atceras, ka pamodies tikai, kad spēkrats jau apstājies. Vien nedaudz pietrūka, lai samīcītais ģimenes auto noslīdētu grāvī un iebrauktu kokā.

Vēl viens fakts, kas šajos apstākļos nav mazsvarīgs, šajā ceļa posmā atļautais braukšanas ātrums ir 70 kilometri stundā un nedz "Toyota", nedz pārējie avārijā iesaistītie ātrumu nebija pārkāpuši.

Ceļu satiksmes negadījuma dēļ, automašīnu satiksme vairākas stundas bija apgrūtināta un pilnībā atjaunota tikai ap plkst. 18.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu