Lubānas ielā krustojumā vieglais auto uz gājēju pārejas notriec velosipēdistu, kurš pēc sadursmes tiek nogādāts slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Nepatīkamus un sāpīgus mirkļus piektdien, 19. septembrī, Rīgā piedzīvoja kāds riteņbraucējs, kuru krustojuma vidū, nogriežoties uz Lubānas ielu, notrieca automašīna, vēsta "Degpunktā".

Pēcpusdienā no Keldiša ielas pa kreisi uz Lubānas ielu griezās sarkanā "Ford Ka" auto vadītāja. Diemžēl kāds aptuveni pusmuiža vecuma riteņbraucējs, kas tobrīd ar divriteni šķērsoja Lubānas ielu, palika sievietei nepamanīts un tika notriekts.

Negadījums notika krustojuma vidū, un, pēc cilvēku teiktā, kuri incidentu redzējuši, velosipēdists brauca pa gājēju pāreju pie zaļā luksofora signāla.

Palīdzēt cietušajam vīrietim īsā laika posmā atsteidzās mediķi. Kritiena dēļ viņš traumēja galvu un guva ķermeņa nobrāzumus.

Lai veiktu papildu izmeklējumus, neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvji cietušo nogādāja tuvākajā slimnīcā.

Pati "Ford" stūrētāja no jebkādiem komentāriem "Degpunktam" kameras priekšā atturējās, uzticot savas liecības tikai un vienīgi ceļu policistiem.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu