"Varbūt kaut ko varam sarunāt?" Sarkandaugavā policija aptur vīrieti pamatīga alkohola reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Sarkandaugavas iedzīvotāji Rīgā policiju informējuši par jaunu vīrietis, kurš netālu no 28. vidusskolas savā automašīnā lietojis alkoholiskos dzērienus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Lai ierastos notikuma vietā, likumsargiem bija nepieciešamas tikai sešas minūtes. Pie 28. vidusskolas atradies izsaucēja aprakstam atbilstošs "Hyundai", taču pie tā stāvošie neko nav pārkāpuši, līdz ar to, inspektori lēnām aizslīdējuši garām ielas malā stāvošajam auto, nopētījuši abus jaunekļus un turpinājuši iesākto patruļu. Taču, ar to viss šis stāsts nav beidzies, jo aptuveni piecpadsmit minūtēs vēlāk, ekipāža iepriekš redzēto "Hyundai" pamanījusi jau kustībā, kad tā šoferis visai straujā manierē aiztraucies pa Tvaika ielu.

Un šai ne pārāk veiklajai reakcijai uz policistu teikto – "Apturam automašīnu, "Hyundai" vadītāj!", bijis arī acīmredzams iemesls. Kā izrādās, aculiecinieks tomēr nebija kļūdījies un šoferis bija dzēris.

"Pienākot klāt pie vadītāja, bija skaidri redzams, ka viņš ir manāmā alkohola reibumā, nesakarīgi kaut ko runāja, piedāvāja dīvainas lietas," stāsta Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Ziemeļu pārvaldes kārtībnieks Reinis Burmistrs.

"Cik daudz izdzēri šodien?" vaicājis kārtībsargs.

"Kaut ko sarunāsim uzreiz?" rosinājis vadītājs reibumā.

"Mēs neko nesarunāsim, noteikti ne," strikts bijis likumsargs, lūdzot vadītāju atdot automašīnas atslēgas.              

Likumsakarīgi, ka kārtībsargi par šo ķērienu ziņojuši ceļu policistiem un jau pavisam drīz pārkāpējam pasniegts alkometrs. Tas atklājis, ka šoferis pie stūres sēdies gandrīz divu promiļu reibumā.

Ja nu jūsu spēkrats trešdien, 16. septembrī, šajā Sarkandaugavas apkaimē ieguvis jaunus, neizskaidrojamus skrāpējumus vai buktes, taču vaininieks no negadījuma vietas ir aizlaidies, apskatiet bojājumus rūpīgāk. Ja redzat tumši pelēkas krāsas pēdas, iespējams, tam ir kāda saistība ar šo policistu pārtverto "Hyundai".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu