Otrdienas horoskops: 22. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops otrdienai, 22. septembrim. 

AUNS Būsi ideju ģenerators, kurš palīdzēs kolēģiem tikt galā ar ikdienišķiem sarežģījumiem un arīdzan kādam no augstākstāvošajiem pametīsi ļoti labu domu graudu. Pēc darba ieteicama neliela pastaiga.

VĒRSIS Veikums profesionālajā frontē būs atkarīgs no tava noskaņojuma, kas savukārt var būt pakārtots attiecībām ar mājiniekiem. Secinājums – harmonija ģimenes dzīvē sekmēs panākumus darbā!

DVĪŅI Jārēķinās, ka līdzgaitnieku vēlmes, ieceres var būt mainīgas. Neprognozējami notikumu pavērsieni liks pamatīgi iešūpot domājamo aparātu, lai rastu atbilstošu risinājumu nestandarta situācijām.

VĒZIS Tuva kolēģa pieredzētais var likt arī tev nedaudz savādāk palūkoties uz dažiem ar darbu saistītiem jautājumiem. Šobrīd ieguvēji būs tie, kuri lieku reizi visu pārdomās, tā sakot – nestrēbs karstu!

LAUVA Šī viennozīmīgi būs sekmīga diena radošajām Lauvām. Pateicoties harismai, izcilajām runas dotībām, pārliecināsi apkārtējos gluži vai par visu. Šodien vēlams būt piesardzīgākam pie stūres!

JAUNAVA Ja būsi visu pareizi izplānojis, tad šobrīd atliks tikai mērķtiecīgi īstenot kāroto! Tev vienlīdz labi sekmēsies kā darbs komandā, tā arī vienatnē. Attiecībā pret laulāto paudīsi patiesas kaislības.

SVARI Lieliski apliecināsi to, ka spēj saprasties ar dažādu uzskatu piekritējiem un pārrunās ar viņiem gūt kopsaucēju, veselīgu kompromisu. Var veidoties jauni kontakti ārpus valsts robežām.

SKORPIONS Būtiski neapjukt lielā steigā, juceklī. Ja nepieciešams, paņem nelielu atelpas brīdi, sakopo domas un tad tikpat mērķtiecīgi turpini iesākto! Galvenais neapstāties pusceļā, pabeigt iesākto!

STRĒLNIEKS Tev ļoti patiks paust savu viedokli, un nav svarīgi, vai runa būs par politiku, ekonomiku, mākslu vai sociālo sfēru. Derētu pasekot līdzi tam, vai tiešām esi kompetents lietās, par kurām izsakies!

MEŽĀZIS Astroloģiskā situācija iesaka būt piesardzīgākam, kārtojot juridiskos jautājumus. Dažam Mežāzim, kā par spīti, var nākties risināt mantojumu lietas, nekustamā īpašuma apdrošināšanas nianses.

ŪDENSVĪRS Nenāktu par ļaunu, ja tu atturētos no profesionālo lietu komentēšanas, esot plašākā, mazāk pazīstamu cilvēku sabiedrībā. Darbā notiekošo paturi pie sevi. Noteikti atrodi laiku ģimenes vajadzībām.

ZIVIS Faktiski viss būs atkarīgs no tevis paša, ieguldītā darba, neatlaidības un prasmes pareizi pielietot savā rīcībā esošos resursus! Varbūt kāds no radinieku loku spēs sniegt tev vērtīgu padomu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu