Trešdienas horoskops: 23. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 23. septembrim.

AUNS Šobrīd daudz labprātāk strādāsi vienatnē. Darbs kolektīvā var ātri padarīt tevi nervozu, nesavaldīgu. Ja nepieciešams, droši vari ķerties klāt ar grāmatvedību, dažādām atskaitēm, birokrātiju saistītiem jautājumiem.

VĒRSIS Ar apskaužamu vieglumu tiksi galā ar saimnieciskiem, lietišķiem jautājumiem. Biznesa pasaules Vērši daudz ko spēs paveikt arī vienas dienas laikā. Nav izslēgtas tev veiksmīgas apstākļu sakritības.

DVĪŅI Oma var nebūt no tām labākajām, tomēr nevajadzētu nelāgajam noskaņojumam ļaut ietekmēt darba spējas. Derētu lieku reizi pārliecināties, ka ikdienas pienākumi ir īstenoti atbilstoši nospraustajiem standartiem.

VĒZIS Tu klusi, piezemēti kārtosi ikdienišķos jautājumus, lieki nepiesaistīsi sev uzmanību. Šis brīdis var būt interesantāks Vēžiem, kuri saistīti ar auto mehāniku, grāmatvedību, valsts ierēdniecību.

LAUVA Nedaudz lielāku uzmanību var nākties veltīt mājas solim, dzīvokļa labiekārtošanai, remontam. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem kļūsi nedaudz noslēgtāks, vairāk laika vēlēsies pavadīt vienatnē.

JAUNAVA Astroloģiskais fons padarīs tevi par īstu “biznesa mašīnu”. Darījumus izdosies slēgt vienu pēc otra. Būtiski nekrist pārmērīgā azartā, atturēties no vieglas peļņas vilinājuma, jo tas neko labu nenesīs!

SVARI Psiholoģiskā ziņā pretrunīga diena. It kā ar prātu sapratīsi, kas un kā ir jādara, taču iekšējais noskaņojums būs nedaudz drūms vai pat depresīvs. Šobrīd nevajadzētu sākt apjomīgus projektus.

SKORPIONS Tevi apkārtējo vidū izcels apķērība un prasme pamanīt nozīmīgas nianses, kuras palīdzēs gūt pārsvaru pār konkurentiem. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku var iezagties neliela greizsirdība.

STRĒLNIEKS Profesionālās lietas uztversi nedaudz saasinātāk nekā ierasts. Šobrīd vēlams atturēties no svarīgu pārrunu veikšanas, jo emociju iespaidā vari pateikt lietas, kuras sabojās iespaidu par tevi.

MEŽĀZIS Būsi nopietns un dubultā centīgs ikdienas darbos. Pielūko, lai tavs pašaizliedzīgums nesāk ietekmēt pašsajūtu, veselību. Varbūt tomēr velti nedaudz vairāk laika atpūtai, sev tīkamām nodarbēm.

ŪDENSVĪRS Lieliska diena, lai risinātu inženiertehniskus jautājumus, saimnieciskas lietas, aktīvi liktu lietā savu analītiski ievirzīto prātu. Ja strādā IT sfērā, vari rēķināties ar jauniem iedvesmas, ideju uzplūdiem.

ZIVIS Dari visu lēnām un secīgi, neskatoties uz to, cik liela steiga un jūklis valda tev apkārt. Šobrīd tavs uzdevums sekmīgi tikt galā ar saviem pienākumiem, nevis lāpīt citu radītos “caurumus”.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu