Sestdienas horoskops: 26. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 26. septembrim.

AUNS Centies neļaut sīkām nebūšanām izsist sevi no emocionālā līdzsvara. Vairāk laika velti sava iekšējā emocionālā līdzsvara nostiprināšanai. Nebūtu ieteicami trekni, asi ēdieni.

VĒRSIS Būsi labi pastrādājis nedēļas laikā un tagad varēsi droši atpūsties pēc sirds patikas. Kopdzīvē ar laulāto vēlams atturēties no uzstājības, savu daudz vieglāk panāksi ar diplomātijas un smaida palīdzību!

DVĪŅI Var pastiprināties interese par tehniskām lietām, auto mehāniku, jaunumiem informācijas tehnoloģiju tirgū. Kāds Dvīnis nolems apmeklēt atbilstoša rakstura izstādi vai internetā meklēt vajadzīgo informāciju.

VĒZIS Būsi mierīgs, nosvērts, labprāt pievērsīsies mājas darbiem, saimnieciskajiem pienākumiem. Partneris gan var izrādīt nepārprotamu vēlmi pavadīt laiku ārpus mājas, par ko gan nebūsi īpaši iepriecināts.

LAUVA Skaļi sabiedriskie pasākumi nebūs domāti tev. Daudz labāk pie sirds ies ģimeniska noskaņa, silta tējas krūze rokā un tīkama lasāmviela. Vakars piemērots, lai kopīgi ar mīļoto pārrunātu nākotnes plānus.

JAUNAVA It kā lielie darbi būs galā, taču tu aizvien domāsi par notiekošo profesionālajā jomā. Jo īpaši spilgti tas izpaudīsies to Jaunavu vidū, kurām ir savs bizness. Sagādā kādu pārsteigumu atvasītēm!

SVARI Ja sajūti, ka garastāvoklis nav no labākajiem, pievērsies radošām lietām, tās ātri padarīs tavu omu gaišāku, bezrūpīgāku. Vakarā noskaņojums var mudināt doties baudīt nakts dzīves labumus.

SKORPIONS Uz vietas nosēdēt būs grūti. Vēlēsies likt lietā savu enerģisko dabu, vai nu pievēršoties praktiskām, saimnieciskām lietām, vai arī veltot laiku sportam. Galvenais, nesāc apliecināt sevi pie auto stūres!

STRĒLNIEKS Esi apzinīgāks; ja reiz esi ko apsolījis atvasītēm, mīļotajam cilvēkam, turi doto vārdu. Šodien nelielas problēmas var sagādāt auto tehniskais stāvoklis, taču nekādas lielās skādes tevi neskars.

MEŽĀZIS Saskarsmē ar tuviniekiem vari kļūt pārāk tiešs, uzstājīgs. Lai neveicinātu konfliktus, centies nelielu daļu no sakāmā paturēt pie sevis. Varbūt ir vērts doties nelielā pastaigā gar jūru, nomierināt nervus...

ŪDENSVĪRS Tu ātri vien atradīsi veidus, kā uzjautrināt sevi, padarīt noskaņojumu daudz pacilātāku. Šī var būt zīmīga diena ar mākslu, it sevišķi improvizācijas teātri saistītajiem Ūdensvīriem!

ZIVIS Vēlēsies izrunāties ar partneri, saprast viņa domas, sajūtas par kopdzīves gaitu. Komunikācija jūsu starpā viennozīmīgi ir svarīga, taču šobrīd cilāt sarežģītus partnerattiecību jautājumus gan nevajadzētu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu