Svētdienas horoskops: 27. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 27. septembrim.

AUNS Lai pagūtu laikā īstenot kādu projektu, lielāko dienas daļu, iespējams, veltīsi tieši profesionālajiem pienākumiem. Galarezultāts būs gana apmierinošs, kas atsvērs nožēlu par vējā palaisto brīvdienu.

VĒRSIS Mēness Ūdensvīrā padarīs tavu noskaņojumu daudz pacilātāku, bezrūpīgāku. Šodien droši vari doties sabiedrībā, meklēt saikni ar līdzīgi domājošajiem. Kādu Vērsi aizraus ar psiholoģiju saistītas lietas.

DVĪŅI Tev burtiski prasīsies būt cilvēkos. Vēlēsies piedzīvot mainīgus apstākļus, dzirdēt dažādus viedokļus, izjust jautru, radošu atmosfēru. Varbūt kāds Dvīnis nolems pie sevis mājās sarīkot kārtīgu tematisko ballīti.

VĒZIS Neļauj asākiem izteicieniem no laulātā puses aizskart savas jūtas. Izliecies nedzirdam nepatīkamo frāzi, neatbildi ar “laipnību”. Lielākie ieguvēji būs tie Vēži, kuri bez liekas kautrēšanās sekos savai sirdsbalsij.

LAUVA Vēlams vairāk laika atlicināt atvasītēm, viņu skolas gaitām. Pilnīgi iespējams, ka jaunākās paaudzes zināšanās būs parādījušies diezgan manāmi robi. Ar otro pusīti sapratīsies no pusvārda.

JAUNAVA Pavadi laiku tuvinieku, draugu lokā. Ja atpūtīsies vienatnē, tev ātri vien var piezagties drūmas domas, kuras atgaiņāt būs pagrūti. Labāk dodies ar ģimeni pie dabas, izbaudi Latvijas rudens burvību.

SVARI Piemērots brīdis, lai atklātu otrajai pusītei savas patiesās jūtas, izrunātu nesaskaņas. Mēness Ūdensvīrā palīdzēs izprast attiecībās notiekošo no psiholoģiskā, pat ezoteriskā viedokļa.

SKORPIONS Tavas un tuvinieku intereses var krasi atšķirties, taču tas nenozīmē, ka tam sekos strīdi un nesaskaņas. Risinājums būs pavisam vienkāršs, katrs darīs to, kas viņam labāk tīk, un visi būs apmierināti!

STRĒLNIEKS Astroloģiskais fons var veicināt interesi par dzīves neformālo, nestandarta pusi. Kādam Strēlniekam tas nozīmēs avangarda mākslas virzienu, citam interesi par astroloģiju, savu sūtību uz Zemes.

MEŽĀZIS Labprāt laiku pavadīsi filozofiskās pārdomās. Vēlēsies atskatīties uz padarīto un izspriest, vai patiesi esi apmierināts ar sasniegto. Kāds Mežāzis nospraudīs daudz tālejošākus, ambiciozākus plānus.

ŪDENSVĪRS Šodien nebūs tik svarīgi, ko tieši pasāc, bet gan tas, ka dari to, kas tev pašam iet pie sirds. Jo lielāku brīvību, neatkarību sev dosi, jo lielāku, jūtamāku gandarījumu sajutīsi.

ZIVIS Ideju, kā maksimāli jautrāk pavadīt laiku, būs vairāk nekā iespēju to visu īstenot. Galu galā tu apstāsies pie atpūtas kopā ar tuvākajiem draugiem, jo tie tev spēs sniegt visvairāk gaišu emociju.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu