Vīrietis ASV pludmalē atrod izskalotas "neizskaidrojamas smadzenes"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pludmale. Ilustratīvs attēls.
Pludmale. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kāds vīrietis Viskonsinas štatā ASV pastaigājās pa pludmali bija pamatīgi izbrīnīts, atrodot krastā izskalotas folijā ietītas smadzenes, vēsta ASV raidsabiedrība CNN.

Džemiss Senda meklēja no jūras izskalotu stikliņus, kad uzdūrās ķieģeļa formas paciņai, kas bija ievīstīta alumīnijā un apsieta ar rozā gumiju.

Domājot, ka paciņā varētu būt nauda vai narkotikas, un zinātkāres skubināts, Senda paciņu atvēra. Tajā bija smadzenes, rozā ziedi un citas valsts valūta.

"Kad es to atvēru, biju tik šokēts, ka man "nesaslēdzās", kas tas ir," vīrietis pastāstīja CNN. "Es piegāju pie pilsētas darbiniekiem un pateicu - vai es tikko atradu smadzenes?"

Policija ceturtdien paziņoja, ka tās nav cilvēka smadzenes, taču medicīnas eksperti nav droši, no kāda dzīvnieka tās nākuši.

Daži vietējie iedzīvotāji uzskata, ka smadzenes varētu būt daļa no atvadīšanās rituāla, kad mirušajiem dod dažādas lietas, kas viņiem noderēs pēcnāves dzīvē, taču neviens "nevar izskaidrot smadzenes", sacīja Senda. Tās bija lielākas nekā viņa plauksta un nebija sākušas sadalīties, viņš pastāstīja.

"Priecājos, ka tieši es tās atradu," piebilda vīrietis. "Iedomājieties, ja vecmāmiņa vai mamma, vai bērns būtu tas, kurš paciņu pamanītu un atvērtu. Man ir 47 gadi un man tas lika justies dīvaini."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu