"Kāpēc jūs to sakāt tikai tagad?" UFC cīkstone nožēlo pretiniecei sagādāto asiņaino "kāzu dāvanu" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē "UFC Fight Night 178" cīņu šova ietvaros pārliecinošu uzvaru pār Sāru Alparu izcīnīja Džesika Roza Klarka, kura pēcāk atvainojās savai pretiniecei.

Cīņas gaitā Klarka pār savu pretinieci bija pārāka un tiesnesis cīņu nolēma pārtraukt trešā raunda beigās. Lai gan šī rīcība bija pareiza, pirms tam tiesnesis pieņēma diskutablu lēmumu.

Trešā raunda sākumā Klarka pretiniecei izdarīja spēcīgu sitienu ar celi, ko cīņas tiesnesis sākotnēji traktēja kā neatļautu paņēmienu. Tomēr pēc atkārtojuma apskatīšanas, tika nolemts, ka minētais sitiens bijis atļauts un cīņa varēja turpināties par spīti tam. Pie tam Alparai bija jāatgriežas pozīcijā, kurā viņa atradās pirms sitiena - sēdus pie oktagona sienas.

Līdz ar to Klarka varēja turpināt sist Alparu, kuras seja jau bija pietiekami cietusi. Kā minēts, tiesnesis "slaktiņu" apturēja vien 40 sekundes pirms cīņas beigām. Notikušo pēcāk nožēloja arī Klarka.

"Varēju redzēt brūces uz viņas sejas. Pēc cīņas atvainojos viņas komandai, jo uzskatu, ka tai [cīņa] nebija jāturpinās. Vienā brīdi mēģināju viņu piespiest padoties, jo negribēju turpināt viņu savainot. Tomēr viņa nebija gatava padoties un man nācās turpināt izdarīt sitienus," sacīja Klarka.

Cīņas iznākumu vēl sāpīgāku padara fakts, ka Alpara jau pēc trīs nedēļām iestūrēs laulības ostā, bet pastāv iespēja, ka gūtie savainojumi līdz tam vēl nebūs sadzijuši. Arī Klarka par to bija nepatīkami pārsteigta, jo, kad intervētājs viņai paziņoja par pretinieces gaidāmajām kāzām, cīkstone atbildēja: "Kāpēc jūs to sakāt tikai tagad?"

Pati Alpara savā "Instagram" kontā publicēja video, kurā atskatās uz cīņu, atrādot arī gūtos savainojumus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just want to let everyone know I'm doing fine and my nose is slightly broken. I'm disappointed in my performance, and a little sad, but I know I will come back stronger. I got my butt kicked but I know what I need to do now. This is a whole new level and I will be ready for what's to come for the next one. Thank you everyone for all their concerns, thoughts, prayers, and encouragement. I love you all and this isn't the end! Thank you @missjessyjess for taking this fight with me and congrats on your win tonight. You will always be someone I look up to and hope this is one of many wins for you. #UFCdebut #Toosweettribe #TeamTKO #AmericanElite #JacksonWinkMMA #fight #heart #debut

A post shared by Sarah “Too Sweet” Alpar (@toosweetalpar) on

Arī UFC prezidents Deina Vaits atkal nekautrējās kritizēt tiesnešus, apgalvojot, ka cīņai vajadzējis beigties tajā brīdī, kad tā tika apturēta. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu