Sedokova pēc kāzām ar Timmu dalās pārdomās (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Krievijas mūziķe Anna Sedokova atklāja, ka kopš brīža, kad apprecējusies ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, nelabvēļi viņai esot internetā uzbrukuši ar jaunu sparu. Dziedātāja dalījās viedoklī, ka sievietes skaudības dēļ bombardē viņu ar negatīviem komentāriem.

"Pēc kāzām es ieguvu jauna veida nīdējus. Viena meitene pie nevainīgas kāzu fotogrāfijas rakstīja: "Es viņu agrāk dievināju, bet tagad ienīstu." Viņa joprojām man seko... Sievietes, kas vecākas par 40 gadiem, pārsvarā blondīnes, raksta man dzēlīgus komentārus, piemēram, ka esmu "atkal apprecējusies". Bet es esmu pieaugusi meitene un saprotu, ka viņas jau raksta par sevi. Es esmu viņu kompleksu spogulis. Es esmu atspulgs viņu nepārliecinātībai par sevi," norādīja Sedokova. 

Mūziķe atzinās, ka viņai nav ticējusi pat māte. Kad Sedokova izšķīrusies no pirmā vīra un palikusi viena ar bērnu, viņas māte kategoriski paziņoja, ka mūziķe vairs nekad neatradīs sev partneri. "Pagājuši daudzi gadi, un es turpinu pierādīt savai mammai, ka viņai nav taisnība. Ka nav taisnība tiem, kas sev uzliek zīmogu."

Dziedātāja ir pārliecināta, ka laipnība un sapratne dara brīnumus. Tā viņa un Timma esot spējuši atrast laimi viens ar otru. Timma palīdz Sedokovai audzināt bērnus no viņas trim iepriekšējām attiecībām. 

"Šis ieraksts ir par ticību sev! Par laipnību un lielu sirdi, ar kuru gan vīrietis, gan sieviete pieņem bērnus, nešķirojot viņus pēc asins grupas. Mīlestībai nav robežu, mīlestībai nav dusmu un skaudības," norādīja sieviete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Atgādinām, ka krievu mediji ziņo, ka pāris gredzenus mijis jau 6. septembrī, taču tas ticis turēts noslēpumā. Svinīgā ceremonija tikusi aizvadīta Barvikhā - pilsētā netālu no Maskavas.

Iepriekš Timma bija precējies ar dēla māti Sanu. Par abu šķiršanos basketbolists paziņoja pērnā septembra sākumā sociālajos tīklos. 

23. jūlijā Timma un Krievijas popdīva Anna Sedokova paziņoja par saderināšanos. Nesenā intervijā pāris atklāja abu iepazīšanās stāstu - tas notika laikā, kamēr Timma bija oficiāli precējies ar Sanu. 

Sedokova ir māte trim bērniem, kuri nākuši pasaulē attiecībās ar trim dažādiem vīriešiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu