Mbapē atgriežas laukumā un ar gūtiem vārtiem kaldina PSG otro panākumu šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kiljans Mbapē un Angels Di Maria
Kiljans Mbapē un Angels Di Maria Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules kausa ieguvējs francūzis Kiljans Mbapē svētdien Francijas čempionātā Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandā atgriezās sākuma sastāvā un ar gūtiem vārtiem palīdzēja vienībai svinēt otro panākumu šosezon.

PSG viesos ar 3:0 (2:0) uzvarēja "Nice".

Mbapē iepriekš PSG spēlēs nepiedalījās, jo 7.septembrī viņam tika konstatēta saslimšana ar Covid-19.

Svētdien francūzis jau bija ierindā un spēles rezultātu 38.minūtē atklāja no 11 metru soda sitiena atzīmes. Neilgi pēc tam jau kompensācijas laika pirmajā minūtē Anhels di Marija 2:0 panāca, jo bija pirmais pie vārtsarga atsistās bumbas.

Tikmēr 66.minūtē pēc di Marijas centrējuma soda laukumā, precīzi sita Markinjoss. Vēl vieni vārti tika gūti 77.minūtē, bet soģis vēlāk lēma, ka "gola" autors Mbapē bijis aizmugures stāvoklī.

"Esmu patīkami iespaidots par viņa [Mbapē] sniegumu, lai arī ar komandu futbolists iepriekš aizvadīja tikai vienu treniņu," teica PSG galvenais treneris Tomass Tušels. "Viņš vienmēr parāda, ka spēj paveikt neticamas lietas. Tāpat Mbapē spēj izšķirt spēles likteni."

Sakrāto brīdinājumu dēļ šajā duelī nepiedalījās brazīliešu zvaigzne Neimars.

PSG šo sezonu iesāka ar divām neveiksmēm, bet tagad jau izcīnītas divas uzvaras pēc kārtas.

Pēc četrām spēļu kārtām ar desmit punktiem pirmo vietu ieņem "Saint-Etienne", bet tikpat ir arī "Stade Rennais". Tālāk ar deviņiem punktiem seko "Montpellier" un "Lens", bet pirmo piecinieku ar astoņiem punktiem noslēdz "Lille". PSG ar sešiem punktiem ir astotā.

Aizvadītā sezona Francijas čempionātā pēc valdības lēmuma marta beigās tika pārtraukta priekšlaicīgi, PSG pasludinot par turnīra uzvarētāju. Šī bija vienīgā no piecām Eiropas vadošajām futbola līgām, kas neaizvadīja pilnvērtīgu sezonu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu