Sana Timma pēc ziņām par bijušā vīra kāzām dalās ar savdabīgu ierakstu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists Jānis Timma septembra sākumā mija gredzenus ar Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu. Tiesa, pāris par īpašo notikumu paziņoja vēlāk, viesojoties populārajā Urganta šovā. Uz to šķietami reaģējusi arī Timmas bijusī sieva Sana Timma.

Sana Timma sociālās vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos, dienu pēc bijušā vīra paziņojuma par apprecēšanos, dalījās ar nodaļu no Valērija Siņeļņikova grāmatas "Dzīves noteicēja mācībgrāmata", kurā runā par greizsirdību. 

Atgādinām, ka 23. jūlijā Timma un Sedokova paziņoja par saderināšanos. Nesenā intervijā pāris atklāja abu iepazīšanās stāstu - tas notika laikā, kamēr Timma bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu.

Savukārt pati Sana šobrīd ir attiecībās ar hokejistu Kasparu Saulieti. Nesen, atbildot uz fanu jautājumiem sociālajos tīklos, viņa atklāja, vai ir gatava vēlreiz apprecēties un vai nākamais vīrs būtu Saulietis. Timma publiskoja citātu no seriāla "Sekss un lielpilsēta", kurā Misters Lieliskais saka Kerijai Bredšovai: "Neesi maita!" un viņa atbild: "Es neesmu. Esmu vienkārši es pati." Šo foto Sana papildināja ar komentāru: "Ja viņš [Kaspars] mani izturēs līdz kāzām."

Foto: instagram/sana_timma
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu