Video ⟩ "Tu esi sīksts!" UFC cīkstoni pēc uzvaras ar zvanu pārsteidz Donalds Tramps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē pārliecinošu uzvaru "UFC Fight Night 178" ietvaros izcīnīja bēdīgi slavenais Kolbijs Kovingtons, kurš sakāva Taironu Vudliju. Pēc cīņas sportista sarunu ar medijiem pārtrauca zvans no paša ASV prezidenta Donalda Trampa.

Kovingtons cīņā pret Vudliju bija ievērojami pārāks, tomēr cīņa tika pārtraukta pēc tam, kad neveiksmīgu paņēmienu izpildīja pats Vudlijs. Cīkstonis Kovingtonu bija saķēris ar tā saucamo giljotīnas paņēmienu, bet neveiksmīgi mēģināja pārvietoties, kā rezultātā viņš savainoja savas ribas. Tiesnesis pēc Vudlija kliedzieniem nekavējoties cīņu pārtrauca.

Uzreiz pēc cīņas Kovingtons kritizēja "vājos" atlētus, pieminot arī Lebrona Džeimsa vārdu. Tāpat cīkstonis pauda savu uzticību Donaldam Trampam.

Pēcāk, kad Kovingtons vēlreiz nonāca kameru priekšā, viņa sarunu ar medijiem pārtrauca Donalds Tramps.

"Es lepojos ar tevi, vecīt. Esmu liels fans un lepojos. Tu esi sīksts un tev ir pareizā attieksme. Tagad ej un uzvari arī nākamo un paturi to [jostu] uz ilgu laiku, labi? Paturi čempiona titulu ilgi. Tu esi kaut kas! Novērtēju arī manis pieminēšanu šonakt. Esmu tavs fans un tu esi mans fans," sacīja ASV prezidents.

Kovingtons allaž izceļas ar visai provokatīviem izteikumiem, kā arī nekautrējas uzsvērt savu uzticību Donaldam Trampam. Kad Kovingtons izcīnīja pagaidu jostu svara kategorijā viņš devās uz Balto namu, lai savu jostu atrādītu arī pašam prezidentam.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu