Aizdomās par laupīšanu Liepājā aizturētas četras personas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija.
Valsts policija. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Liepājā aizdomās par laupīšanu policija aizturējusi četras personas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Sestdien, 19. septembrī, plkst. 4.20 VP saņemta informācija no kādas sievietes, kura redzējusi, ka Liepājā, Friča Brīvzemnieka ielā, vairāki jaunieši nodarījuši miesas bojājumus kādam vīrietim.

Pēc Šeršņovas teiktā, VP Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka vīrietim tika nodarīti miesas bojājumi un atņemts telefons un naudas maks.

Likumsargi, iegūstot jauniešu aprakstus, apsekoja apkārtni. Četri aprakstam atbilstoši jaunieši tika pamanīti un aizturēti, savukārt nolaupītās mantas - atgūtas. Cietušais ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī par notikušo ir sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, sacīja policijas pārstāve.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu