Pasauli šokē vīrietis, kurš notetovējis visu ķermeni ar melnu tinti (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

25 gadus vecs jaunietis Janniks Riks no Šveices pavadījis 400 stundas un iztērējis vairāk nekā 9000 eiro melnā tetovējumā, kas noklāj visu viņa ķermeni.

Šveicietis Janniks Riks pavadījis 400 stundas no savas dzīves, lai pārklātu ķermeni ar melnu tinti. Vienīgais izņēmums ir viņa seja un muguras daļa, uz kuras angļu valodā rakstīts "Velns". 

Viss sākās 2016. gadā, kad Janniks internetā atrada vīrieša fotogrāfiju, kura ķermenis bija pilnībā notetovēts melnā krāsā. Pēc tam viņš nolēmis izdarīt to pašu. Sākumā viņš noklājis tikai vienu no rokām, tomēr viņa aizraušanās ar sāpēm bija tik liela, ka viņš ātri notetovēja sevi no galvas līdz kājām.

Jaunietis veica arī citas ķermeņa modifikācijas. Viņš sagrieza mēli uz pusēm un daudzās vietās izdūra pīrsingus. Tomēr Janniks ar to neapstājas - viņš vēlas turpināt savu pārveidošanos un sagriezt savus krūšu galus. 

Riks sevis pārveidošanā iztērējis vairāk nekā 9000 eiro.

Pagāja trīs pilnas dienas, līdz mugura tikusi pilnībā notetovēta. Viņš devies uz studiju, kas specializējas šāda veida tetovējumos un kopš tā laika viņš tur pavadījis apmēram 400 stundas.

Interesanti, ka Jannika tetovējumi nekad nav apdraudējuši viņa profesionālo izaugsmi. Viņš atklāja, ka viņam pat nav bijušas problēmas strādāt veco ļaužu pansionātā. Tomēr vecāka gadagājuma cilvēki bieži lūguši viņu mazgāt rokas, lai tetovējumi pazustu. 

Runājot par savu ģimeni, Janniks apgalvo, ka viņi viennozīmīgi bijuši pārsteigti. Tomēr ģimene zina, ka tetovējumi ir Jannika aizraušanās, un tāpēc viņi pieņemēmuši jauno vīrieti tādu, kāds viņš ir.

Janniks nevienu garāmgājēju neatstāj vienaldzīgu. Daži interneta lietotāji viņa tetovējumus uzskata par neglītiem, bet citi brīnās par viņa veselo saprātu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???? ? (@theevilblackout) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???? ? (@theevilblackout) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???? ? (@theevilblackout) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???? ? (@theevilblackout) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu