"Paskatījos - mašīna gāžas pagrabā." Jauna informācija par Rūdolfa ielā asfaltā ielūzušo kravas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šķiet, – rīdzinieki jau ir pieraduši, ka pēdējā laikā galvaspilsētas ielu segums neiztur slodzi un sabojā kādu auto. Pirmdien asfalts "aprija" viena uzņēmuma kravas automašīnu, un incidents sagādāja gan pamatīgas galvassāpes, gan iecirta robu firmas maciņā. Arī zemes īpašniekam tagad darāmā daudz, vēsta raidījums "Degpunktā".

Lai no kāda dzīvokļa Rūdolfa ielā, kur pašlaik notiek remontdarbi, izvestu būvgružus, tika izsaukts privātas firmas kravas auto ar konteineru. Tehnika ieradās klienta norādītajā laikā un adresē.

Kravinieka šoferis nolēma piebraukt tuvāk pie kāpņutelpas durvīm un caur nama vārtrūmi iestūrēja sētā. Nepatīkams pārsteigums gan firmas šoferi, gan klientu sagaidīja vēlāk, kad ar būvgružiem piekrautais konteiners jau bija piekrauts vešanai prom. Zem aptuveni desmit tonnu smagā auto ielūza asfalts.

"Istabā pa logu redzēju, – mašīna gāžas pagrabā," stāsta aculieciniece.

Nedz vadītājs, nedz citi cilvēki incidentā necieta. Šoferis par notikušo atgadījumu uzreiz paziņoja savam priekšniekam.

"Es neko nesajutu. Mašīna vienkārši sasvērās. Jā, tikai uzsāku braukšanu un ielūzu. Kravu mēs ar rokām iekrāvām citā mašīnā, lai šī mašīna būtu vieglāka," stāsta kravas automašīnas vadītājs Pāvels.

Nama iedzīvotāji glābšanas dienests uz notikuma vietu nesauca, jo kravu pārvadātāji problēmu centīsies atrisināt pašu spēkiem. Kuram jālabo asfalta segums un komunikācijas, vēl tiks runāts ar zemes īpašniekiem.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu