Pēc trīs gadu pārtraukuma duets "Olas" atgriežas ar jaunu dziesmu un videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
 "Olas"
"Olas" Foto: publicitātes

Pēc vairāk nekā trīs gadu radošā pārtraukuma mūzikā atgriežas Latvijā plašu atpazīstamību iekarojušais repa duets "Olas". Tā dalībnieki Žanis Pavlovskis un Arvis Reiks ir atkal apvienojušies un radījuši pilnīgi jaunu, uz patiesiem notikumiem balstītu dziesmu ar nosaukumu "Beidzās nauda".

"Šī dziesma un videoklips ir mūsu pašu atbilde savam pirmajam hitam "Daudz naudas". Šī brīža situācijā ar pandēmijas izraisītajiem ierobežojumiem mūzikas industrijai ir finansiāli ietekmējusi daudzus mūziķus, un mēs izdomājām to apspēlēt un apvienot ar savu atgriešanos. Būsim reāli, publicējot jebkādu dziesmu pēc tāda pārtraukuma, pirmais, ko mums jautātu, būtu: “Atgriezāties, jo jums beidzās nauda?” Tagad esam soli priekšā komentētājiem," tā par jauno dziesmu izsakās dueta dalībnieki.

Videoklips veidots "Olas" labākajās tradīcijās - tajā tiek mesti cēli loki ar Ferrari un Mercedes markas automobiļiem, “fleksēts” ar viena dolāra banknotēm naudas istabā un spēlēts golfa laukumā. Parasta diena duetam "Olas".

Dalībnieki izsaka pateicību saviem draugiem, kuri var aizdot mašīnas, lai klipā būtu, ar ko braukt, golfa klubam Jurmala Golf Club & Hotel un arī printerim, kas saprintēja dolārus.

Noskaties video: Olas "Beidzās nauda".

Duets "Olas" radies kā humora projekts 2014. gadā, apvienojoties kādreizējiem kursa biedriem Žanim Pavlovskim un reperim Arvim Reikam. Pirmā pusgada laikā "Olas" sasniedza pārsteidzošus Youtube skatījumu rādītājus. 2017. gadā duets izdeva savu debijas albumu “Ir klāt”, kuram sekoja Vislatvijas koncertturneja un lielkoncerts koncertzālē Palladium. Kopš albuma izdošanas duets nav radījis un izdevis nevienu pašu singlu, bet nu ar jauno atgriešanās dziesmu sola saviem faniem, ka turpinās iesākto un jau tuvākajā laikā izdos vēl kādu jaunu dziesmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu