FOTO ⟩ Noskaidroti pagājušā gada labākie seriāli. Kas ieguvis svaigākās "Emmy" balvas?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Prestižā "Emmy" balva.
Prestižā "Emmy" balva. Foto: EPA/Scanpix

ASV TV godalgu "Emmy" ceremonijas reitingi šogad sasnieguši rekordzemu līmeni, liecina uzņēmuma "Nielsen" dati. Ceremoniju šogad skatījušies vien 6,1 miljons skatītāju. Neskatoties uz to, šāgada ceremonijā nav trūkuši pārsteigumi un negaidīti laureāti.

Trīs stundu garā ceremonijā, ko telekanālā ABC vadīja Džimijs Kimels, pārspējusi pērno antirekordu, kad ceremoniju telekanālā "Fox" skatījās 6,9 miljoni.

Lielo izklaides industrijas ceremoniju vidū "Emmy" sarīkojums bija pirmais, kas notika virtuālā formātā.

Covid-19 krīzes piesardzības pasākumu dēļ Kimels ceremoniju vadīja tukšā arēnā.

"Emmy" ceremonijai par auditoriju nācās konkurēt ar svētdienas vakara futbola maču kanālā NBC un Nacionālās Basketbola līgas Rietumu konferences finālu kanālā TNT.

Kaut arī konkurence bija spēcīga un apstākļi ceremonijas norisei neparasti, reitingu kritums ir tendence, kas vērojama vairāku gadu garumā. Vēl 2013. gadā ceremoniju skatījās 17,7 miljoni skatītāju.

Ceremonijā svētdien Losandželosā triumfēja HBO seriāls "Succession" un Kanādas seriāls "Schitt's Creek".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Schitt's Creek (@schittscreek) on

Džeremijs Strongs par tēlojumu seriālā "Succession" tika godināts kā labākais aktieris dramatiskajā seriālā. Savukārt režisors Andrijs Parehs ieguva balvu kategorijā "labākais dramatiskā seriāla režisors"

"Schitt's Creek" ieguva pavisam deviņas balvas, tostarp tika atzīts par labāko komēdijseriālu. Galveno lomu tēlotāji Jūdžins Levijs un Ketrīna O'Hara tika apbalvoti kā labākais komēdijseriāla aktieris un labākā komēdijseriāla aktrise, savukārt šajā seriālā tēlojošie Daniels Levijs un Ennija Mērfija tika godalgoti kā labākais komēdijseriāla otrā plāna aktieris un labākā komēdijseriāla otrā plāna aktrise.

Dens Levijs ieguva balvu par labāko komēdijseriāla scenāriju, bet kopā ar Endrjū Sividino - arī par labāko komēdijseriāla režiju.

24 gadus vecā Zendaja tika atzīta par labāko dramatiskā seriāla aktrisi par lomu HBO seriālā "Euphoria". Līdz ar to viņa kļuvusi ar jaunāko aktrisi, kas ieguvusi šo balvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Kā labākais otrā plāna aktieris dramatiskajā seriālā tika apbalvots Bilijs Krūdaps par lomu "Apple TV+" seriālā "The Morning Show". Savukārt kā labākā otrā plāna aktrise dramatiskajā seriālā tika godalgota Džūlija Gārnere (Julia Garner) par tēlojumu "Netflix" seriālā "Ozark".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu