"Drēbes nāca nost ar visu ādu." Durbē konflikta laikā aizdedzina vīrieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Divi grādīgas dziras cienītāji, pusmūža vecuma sieviete ar civilvīru, kas mīt daudzdzīvokļu mājas pēdējā stāvā Durbē, jau teju gadu terorizē kaimiņus, taču tieši brīvdienās piedzīvotais mudinājis viņus par to sākt runāt. Kārtējās uzdzīves laikā, kad pārim pievienojās kāds viesis, trijotne sāka konfliktēt un iznākums ķīviņam bija pagalam nelāgs, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

"Sievietei atbrauca vēl viens kavalieris. Viņi viņam uzlējuši kaut ko, ko var aizdedzināt," stāsta vietējā iedzīvotāja.

Vai ar spirtu apliets dzīvokļa saimnieks, vai agresīvi noskaņotais viesis, šobrīd kaimiņi pārliecinoši apgalvot nevar. Zināms, ka vīrieša drēbēm nekavējoties pielaists uguns, un tās uzliesmoja. Notikušo haosu, kas valdīja dzīvoklī, nācās dzirdēt otrā stāva kaimiņienei. 

Glābējiem nebija daudz ko dzēst, proti, viņi noslāpēja uz vīrieša ķermeņa gruzdošās drēbes un apdzēsa dīvānu, uz kura konflikta laikā trāpīja spirts un uguns. Cietušajam konstatēti smagi apdegumi. Vīrietim pat nebija iespējams novilkt apģērbu, jo tas bija pielipis pie ādas. Viņš nekavējoties aizvests uz slimnīcu.

To, ka cietušā veselības stāvoklis slimnīcā vēl nav uzlabojies, daļēji apstiprina arī policijā, jo no upura saņemt liecības un vispār veikt jebkādas pārrunas līdz šim likumsargiem nav izdevies.

"Kriminālprocesā tiek pārbaudītas vairākas versijas, gan par nelaimes gadījumu, gan par tīšu miesas bojājumu nodarīšanu. Valsts policija tajā pašā dienā uz aizdomu pamata par notikušo aizturēja divas personas. Šobrīd turpinās izmeklēšana uzsāktajā kriminālprocesā par tīšu vidēji smagu miesas bojājumu nodarīšanu," informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Zināms, ka aizturētajiem tiesa piemērojusi ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli, proti, varmākas šobrīd staigā uz brīvām kājām.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu