Izlikšana no mājas un asaras TV ēterā: Kobes Braienta atraitne Vanesa ierauta publiskā skandālā ar savu māti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Mūžībā aizgājušā basketbolista Kobes Braienta atraitne Vanesa Braienta publiski reaģējusi uz savas mātes komentāriem par viņu attiecībām pēc tam, kad māte sniedza interviju, apgalvojot, ka meita viņu izlikusi no mājām. 

Šonedēļ Braientas māte Sofija Leina intervijā ar asarām acīs apgalvoja, ka meita viņu piespiedusi aiziet no ģimenes mājas, kā arī likusi viņai atdot automašīnu, kuru sieviete izmantoja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant (@v.anessabryant) on

Atbildot uz apsūdzībām, basketbolista atraitne paziņojumā cilvēkiem teica: "Mans vīrs un meita negaidīti aizgāja mūžībā, un tomēr mana mamma uzdrīkstas piedalīties intervijā televīzijā, runājot negatīvi par mani, kamēr lej asaras par mašīnu un māju, kas nebija uz viņas vārda. 

Viņa ir noņēmusi visas savas dimanta rotaslietas, iztukšojusi savu dzīvokli, ko es nodrošinu, un noglabājusi mēbeles noliktavā, lai izskatītos, ka ir bez atbalsta. Pēdējo 20 gadu laikā mēs ar vīru esam viņu finansiāli atbalstījuši, un es turpinu to darīt, papildus viņas ikmēneša uzturlīdzekļiem.

Pretēji iepriekšējiem paziņojumiem, viņa nav fiziski bijusi klāt vai emocionāli mani atbalstījusi pēc vīra un meitas aiziešanas mūžībā. Skatoties nākotnē, es redzu, kas manai mammai ir vissvarīgākais, un tas ir vairāk nekā sāpīgi. Es ceru, ka šī mūsu personīgo attiecību publiskā demonstrēšana šeit beigsies," norādīja Vanesa. 

Atgādinām, ka Braients un vēl astoņi cilvēki, tajā skaitā basketbolista 13 gadus vecā meita Džianna jeb Džidži, 26. janvāra rītā gāja bojā helikoptera avārijā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu