"Tas bija traģiski." F-1 zvaigzne stāsta par, iespējams, skumjākajām pjedestāla finiša svinībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alekss Albons
Alekss Albons Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē pie savas karjeras pirmā pjedestāla finiša tika "Red Bull" vienības pilots Alekss Albons. Tomēr jaunā sportista svinības pēc ievērojamā panākuma esot bijušais, maigi izsakoties, pieticīgas.

Notikumiem bagātajās Toskānas F-1 sacīkstēs triumfēja sezonas kopvērtējuma līderis Luiss Hamiltons. Uzreiz aiz viņa ierindojās komandas biedrs "Mercedess" rindās Valteri Botass, bet trešajā vietā ierindojās Alekss Albons, kurš pirmo reizi karjeras laikā kāpa uz goda pjedestāla.

Pēc šāda panākuma pavisam noteikti pienāktos ievērojamas svinības, tomēr 24 gadus vecajam Taizemes pilotam nācās samierināties ar pavisam pieticīgu pasēdēšanu.

"F1 Nation" podkāstā Albons atklāja, ka viņa vakars pēc karjeras līdz šim spilgtākā mirkļa bijis pavisam kluss: "Vienatnē pavakariņoju sveču gaismā. Palutināju sevi ar steiku un tiramisu. Pēc tam es aizgāju gulēt. Tas bija traģiski."

"Nākamajā dienā mums bija jādodas filmēties uz kartinga trasi, līdz ar to man bija jāpaliek Itālijā. Pārnakšņoju tajā pašā viesnīcā, kur pavadīju visu nedēļas nogali. Es biju pilnīgi viens. Lai gan, nē, es nebiju viens - blakus istabiņā bija kāds pāris, kas mani neatpazina," skumjo vakaru pēc panākuma atcerējās Albons.

2020. gada sezonas kopvērtējumā Albons ar 63 punktiem ieņem piekto vietu, no ceturtajā pozīcijā esošā Lando Norisa atpaliekot par diviem ieskaites punktiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu