Sedokova atkāj, ka apprecējusies ar Timmu dokumentu dēļ, lai abi var kopā atlidot uz Rīgu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists Jānis Timma septembra sākumā mija gredzenus ar Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu. tagad Sedokova pastāstīja patieso abu laulības iemeslu.

Intervijā portālam "Dni.ru" Sedokova dalījās vairākās atklāsmēs par savu laulību, kas intīmā gaisotnē tika noslēgta septembra sākumā. Par kāzām jaunlaulātie neesot teikuši pat saviem vecākiem. 

"Ja runājam godīgi, mēs izdomājām apprecēties, jo esam noguruši no šīm robežām.

Tā, piemēram, es nevaru, neesot viņa sieva, ar Jāni aizlidot uz Rīgu. Bet tagad varu! Varat droši teikt, ka apprecējāmies dokumentu dēļ," skaidroja mūziķe.

Tāpat Sedokova atklāja, ka sākusi kārtot dokumentus, lai mainītu savu uzvārdu uz Annu Timmu.

"Jānis teica, ka Anna Timma ir tipisks latviešu vārds un uzvārds, pilnīgi tā, it kā es tur būtu dzimusi!" norādīja mūziķe. 

Pats Timma intervijā solīja, ka pēc basketbola sezonas abi sarīkos lielas kāzas, jo tāds esot Sedokovas sapnis, tomēr tagad viņš koncentrēšoties uz karjeru. 

Intervijā basketbolists piebilda, ka zinājis, ka precēšot Sedokovu pirmajā reizē, kad viņu saticis. 

Atgādinām, ka krievu mediji ziņo, ka pāris gredzenus mijis jau 6. septembrī, taču tas ticis turēts noslēpumā. Svinīgā ceremonija tikusi aizvadīta Barvikhā - pilsētā netālu no Maskavas.

Iepriekš Timma bija precējies ar dēla māti Sanu. Par abu šķiršanos basketbolists paziņoja pērnā septembra sākumā sociālajos tīklos. Nesenā intervijā Timma atklāja savu un Sedokovas iepazīšanās stāstu - tas notika laikā, kamēr Timma bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu