Magone atklāj skaudru faktu par sevi: Esmu uzaugusi ģimenē, kurā ir slims bērniņš (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

 Šovu zvaigzne Magone Šutoviene “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” dalīsies skaudrās atziņās par savu dzīvi, kuras līdz šim neviens pat nenojauta. 

“Esmu augusi ģimenē, kurā ir slims bērniņš – vecākā māsa kopš dzimšanas ir ar invaliditāti. Mums ir ļoti grūti gājis sabiedrības dēļ – cilvēki ļoti pārmet, nepieņem un varbūt pat kaut kādā veidā neieredz cilvēkus viņu slimības dēļ. Ir ļoti sāpīgi atzīt, ka Latvijā ģimenes, kurās aug bērni ar invaliditāti, īpaši ieredzētas netiek,” stāsta Magone.

Lai arī pagājuši jau vairāki gadi, šovu zvaigznei joprojām ir spilgtā atmiņā pedagogu un sabiedrības attieksme pret ģimeni un viņu pašu.

“Nevienu vien reizi vecāku sapulcēs mammai tika teikts – ā, Mairas māsa? Tad jau skaidrs – nekur tāpat tālu netiks, nav vērts! Mani pavilka līdzi - jo māsa nevarēja izglītību līdz galam iegūt, un attiecīgi arī no manis - otrās meita – čau, tuf-tuf, nekas tur nesanāks! Redziet, par spīti visām runām, es beidzu universitāti, esmu izdevusi savu grāmatu. Tā kā, “iepūtiet man”,” saka Magone.

Šovu zvaigzne bija devusies apciemot māsu, bet koronavīrusa dēļ abas tomēr nav varējušas satikties. Taču Magone sola kādā no “Slavenības. Bez filtra” sērijām šo tēmu atkal aktualizēt un plašāk runāt par savu sāpīgo pieredzi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu