Ēras beigas? Mesi un Ronaldu neiekļūst nevienā UEFA gada balvas balsojuma finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu kopā ar savām ģimenēm.
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu kopā ar savām ģimenēm. Foto: SIPA/Scanpix

UEFA pārstāvji ir nākuši klajā ar nominantu sarakstu gada futbolista un atsevišķo pozīciju balvām. Šoreiz gada labākā spēlētāja balsojuma trijniekā nav iekļuvuši ierastie futbola "smagsvari" - Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi.

UEFA ziņo, ka minēto balvu uzvarētāji tiks nosaukti svinīgā ceremonijā 1. oktobrī.

Šī gada balsojumā par gada futbolistu Mesi palika uzreiz aiz finālistu trijnieka, dalot ceturto pozīciju ar bijušo komandas biedru un tagadējo Parīzes "Saint-Germain" zvaigzni Neimaru (abiem 53 balsis). Savukārt Turīnas "Juventus" līderis un vienīgais futbolists, kam šo balvu ir izdevies izcīnīt trīs reizes, Krištianu Ronaldu ierindojās vien 10. pozīcijā.

Gada futbolista balvas finālā iekļuvuši Kevins De Brujne (Mančestras "City"), Roberts Levandovskis un Manuels Noiers (abi Minhenes "Bayern").

Tāpat tiks paziņoti gada labākie futbolisti konkrētās pozīcijās - aizsardzībā, uzbrukumā, vidējā līnijā un vārtsarga pozīcijā.

Labākā uzbrucēja balsojuma finālisti ir Roberts Levandovskis, Kiljans Mbapē un Neimars (abi Parīzes "Saint-Germain").

Par labākā pussarga godu cīnīsies Kevins De Brujne, Tomass Millers (Minhenes "Bayern") un Tiago Alkantara , kurš arī sezonu aizvadīja "Bayern" rindās, bet nesen pievienojās "Liverpool".

Aizsardzības līnijā labākā spēlētāja godu sadalīs trīs Minhenes "Bayern" vīri - Deivids Alaba Džošua Himičs un Alfonso Deivijs.

Visbeidzot, labākā vārtu vīra godam nominēti Manuels Noiers, Keilors Navass (Parīzes "Saint-Germain") un Jans Oblaks (Madrides "Atletico").

UEFA gada futbolista balva tiek pasniegta kopš 2011. gada, bet konrēto pozīciju apbalvojumi tiek nominēti kopš 2017. gada.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu