Dziedātājas Annas Kalašņikovas mīļotais krāpis viņu ar citu vīrieti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šobrīd dziedātāja un aktrise Anna Kalašņikova ir laimīgās attiecībās, taču viņa ļoti ilgi nav varējusi atrast patieso mīlestību. Māksliniecei vairākkārt nācies saskarties ar nodevību - vienā no reizēm viņas mīļotais vīrietis Annu krāpis ar citu vīrieti. 

36 gadus vecā Anna Kalašņikova ļoti labi zina, cik brutāls var būt šovbizness. Savā nozarē, kas saistīta ar skatuves mākslu, viņa daudzkārt ir saskārusies gan ar nodevību, gan apmelošanu. Pirms vairākiem gadiem māksliniece tikās ar ietekmīgu vīrieti, kuram viņa dažreiz organizēja banketus un ballītes, bieži aicinot uzstāties savus paziņu māksliniekus.

"Reiz es uzaicināju uzstāties divas dvīņu meitenes un vienu humoristu, kurš bija gejs. Sāksim ar to, ka šīs dvīnes rakstīja manam vīrietim, ka vēlas seksu trijatā. Viņš atteicās, parādīja man šīs ziņas un mēs kopā par to pasmējāmies. Tad tomēr pēc kāda laika viņš piekrita.

Protams, es biju satriekta, bet piedevu. Pēc dažiem mēnešiem es uzzināju, ka viņš pavada laiku kopā ar humoristu. Mans bijušais bija heteroseksuālis, un šī bija viņa pirmā šāda veida pieredze. Tā mani nodeva mīļotā persona un cilvēki, kuriem uzticējos," sacīja Kalašņikova.

Pēc šī incidenta zvaigzne kļuva uzmanīgāka izvēloties vīriešus. Tagad viņa nestāsta draugiem par savu personīgo dzīvi un atsakās runāt par šo tēmu arī ar žurnālistiem.

"Man ir draudzenes. Mēs kopā izklaidējamies, ejam uz restorāniem. Es uzreiz saku, ka neapspriedīšu ar viņām savu personīgo dzīvi," uzsvēra Anna.

Pati Kalašņikova neslēpj, ka ir pieradusi dzīvot labklājībā. Fani viņai bieži dāvina automašīnas un dārgas rotas. Tomēr finansiālais stāvoklis nebūt nav vienīgais, kas Annai ir svarīgs, izvēloties vīrieti. Viņa pievērš daudz lielāku uzmanību sava drauga rakstura īpašībām.

"Cilvēkam jābūt rūpīgam un uzticamam. Es ļoti vēlos ģimeni, vēl vismaz divus bērnus. Tagad mana sirds nav brīva," Anna atzina.

Atgādinām, ka māksliniece audzina dēlu, bet joprojām turpina slēpt zēna tēva vārdu. Anna izšķīrās ar bijušo izredzēto jau pirms dzemdībām. Tagad vīrietis viņai finansiāli nepalīdz un nepiedalās bērna audzināšanā. Neskatoties uz visām problēmām un neveiksmēm, Kalašņikova nav vīlusies mīlestībā. Māksliniece ir pārliecināta, ka ir pelnījusi laimi un agri vai vēlu apprecēs savu princi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Kalashnikova (@annakalash) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu