Internetā popularitāti guvis zelta retrīvers, kuram uz purniņa ir melns plankums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/@mister.enzoviola

Kāds angļu izcelsmes krēmkrāsas retrīvers kļuvis par interneta sensāciju, pateicoties ģenētiskai mutācijai, kuras rezultātā uz dzīvnieka purniņa ir melns plankums. Suņa ģimene izveidojusi mīlulim "Instagram" kontu, kurā ķepainis priecē savus sekotājus ar mīlīgiem attēliem, informē izklaides ziņu aģentūra "Insider".

Enzo ir 187 000 sekotāju, kuri apbrīno ķepaiņa savādo plankumu. Mājdzīvnieka ģimene bijusi pārsteigta, ka viņu mīlulis ieguvis tik lielu popularitāti. Enzo ģimene dalās ar sava četrkājainā drauga attēliem, kurās viņš spēlējas ar kociņiem vai kārtējo reizi apgūlies, lai nosnaustos, kā arī vienkārši bauda dzīvi.

"Mēs īpaši priecājamies, kad bērni, kuriem ir lielas dzimumzīmes, iegūst nedaudz pašpārliecības, ieraugot Enzo plankumu. Viņi redz, cik sunītis ir skaists un mīlēts," sacīja suņa saimnieks Eli.

Viņa "Instagram" kontā rakstīts, ka Enzo ir profesionāls snauduļotājs un zeķu zaglis, kā arī viņš ir iecienījis doties garās pastaigās, dot slapjas bučas un mīļoties.

"Enzo ir ļoti draudzīgs. Viņš prot sadzīvot ar visiem," sacījis Eli, viens no sunīša saimniekiem.

Trīs gadus vecā suņa saimnieki apgalvo, ka metienā viņš esot vienīgais, kuram bijusi melna spalva. "Plankums ir pilnīgi nejaušs. Tā nav pārdzimta iezīme, tāpēc Enzo radiniekiem šāda plankuma nav," paskaidrojuši saimnieki.

Dzīvniekam esot šūnu somatiskā mutācija, kas ir pilnīgi nekaitīga un reti sastopama.

Saimnieki stāstījuši, ka viņu mīlulis esot diezgan palaidnīgs – viņa mīļākās rotaļas ir bumbiņas ķeršana un zeķu zagšana: "Viņš ir zaglīgs, ja mājas durvis tiks atstātas vaļā, Enzo paķers kāda zeķi un iznesīs to ārā, lai varētu ar to paspēlēties."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enzo Viola (@mister.enzoviola) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu