Rīgā likumsargi palīdz noklīdušai pirmklasniecei tikt mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāda pirmklasniece Rīgā, pēc skolas dodoties brīvsolī, pamatīgi pārbiedējusi gan savu omīti, gan sevi pašu, bet beigu beigās ar policijas palīdzību nokļuvusi mājās, vēstī raidījums "Degpunktā".

Ap pulksten 21 centra sporta kvartālā esošajā rotaļu laukumā ieradusies policijas ekipāža, lai palīdzētu kādai mazai meitenītei, kura bija apmaldījusies. Tobrīd rotaļu laukuma darbinieki neviena nepieskatīto bērnu jau bija aizveduši uz administrācijas ēku.

Meitenīte policistiem pastāstījusi, ka uz rotaļlaukumu atbraukusi ar tramvaju, jo patstāvīgi dodas uz rotaļu laukumu, taču šoreiz samulsusi un nav mācējusi pašas spēkiem nokļūt mājās.

Vārds, uzvārds un skola, kurā pirmklasniece mācās bija viss, ko policistiem izdevās izdibināt. Pateicoties šai informācijai, likumsargi drīz vien noskaidrojuši, kur tad meitenīte dzīvo.

Nogādājot meitenīti vecmāmiņai, konstatēts, ka apstākļi ģimenē ir labvēlīgi. Vecmāmiņa pastāstījusi, ka šis nav pirmais gadījums, bērnam patīk nedaudz aizkavēties pēc skolas un neatgriezties mājās laicīgi, vēstī raidījums.

Policisti šīs dienas situāciju izrunājuši ar omīti, kurai, kā izrādās, uzticēta aizbildniecība par visai prāvu bērnu pulciņu, kā arī pārmijuši vēl pāris vārdus ar pašu meitenīti, cerībā, ka šādos apstākļos tikties vairs nenāksies, norāda "Degpunktā".

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu