Dzīvoklī atstātās pēdas neliecina par neko labu... Lūdz palīdzību bezvēsts pazudušā Leona Žvedra meklēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāda Ķengaraga iedzīvotāja nu jau vairāk kā 10 dienas gaida atgriežamies vīru, 53 gadus veco Leonu Žvedru, kurš ir bezvēsts pazudis. Sievietei nav ne jausmas, kur vīrs devies, taču pazušanas dienā dzīvoklī atstātās pēdas nevēsta par neko labu, vēstī raidījums "Degpunktā". Valsts policija portālam "Apollo" pavēstīja, ka vīrietis ir atradies sveiks un vesels.

Laulātais pāris kopā dzīvo Ķengaragā, vienā no Maskavas ielas daudzdzīvokļu ēkām. Ar laulību viss bija kārtībā, līdz pienāca 15. septembra vakars. Par spīti tam, ka Leons neesot bijis klaiņotājs un mīlēja uzturēties dzīvoklī, vīrietis todien neatnāca mājās no darba.

Vīrieša pase bija pazudusi no naktsgaldiņa. Mobilais telefons ir atslēgts, un savu vīru Gunta sazvanīt vairs nevar. Viņa stāsta, ka Leons ir kaislīgs smēķētājs, taču visas cigarešu paciņas palika dzīvoklī. Tas sievietei šķiet ļoti aizdomīgi, vēstī raidījums.

Nākamajā rītā Leona sieva sacēla trauksmi, tika uzsākti meklēšanas darbi. Vīrietis nav sazinājies ar radiniekiem un arī darbavietā nav redzēts. Izmisumā Gunta un tuvinieki nolīga ekstrasensus.

Gunta saka, ka grūti iztēloties, kur vīrs varēja pazust, bet fakts, ka Leons, prom ejot, neaizslēdza durvis un atstāja nekārtīgu istabu, liecina, ka viņš varētu būt aizvests ar varu.

Vīrietis ir teju divus metrus garš, kalsnas miesas būves, ģērbies gaišās džinsu biksēs un džemperī ar uzrakstu "Apsardze".

Ja kādam ir pieejama informācija, kas palīdzētu noskaidrot Leona Žvedra atrašanās vietu, informāciju var sniegt Guntai, zvanot pa tālruņa numuru 24991611 vai arī policijas izmeklētājam pa telefonu 67086800.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu