Jauns tirgus spēlētājs ar vērienu iesoļo Latvijā. Vai "Lidl Latvija" produkcija būs tikpat lēta kā citur? (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veikals "Lidl". Ilustratīvs attēls.
Veikals "Lidl". Ilustratīvs attēls. Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Mazumtirgotāja "Lidl" preces pārsvarā tiek piegādātas no visas Eiropas un galvenokārt iepirktas no ražotājiem, kas spēj piegādāt preci lielos apjomos, tāpēc cenas ir zemākas, Latvijas Radio 4 pastāstīja Latvijas Tirgotāju asociācijas vadītājs Henriks Danusēvičs.

"Šis nosacīti ir atlaižu veikals, kur sortimentā esošajām precēm jau sākotnēji ir zemākas cenas. Es nedomāju, ka tā tas būs ar visām precēm Latvijas "Lidl" veikalos," norāda Danusēvičs. "Tie būs noteikti produkti vai produktu grupas, kas ir interesanti klientiem. Bet pie tā strādā arī citas ķēdes."

"Vietējie tirgotāji var cerēt uz dažiem papildu piegādes kanāliem no uzņēmumiem, kuri atraduši iespēju ietaupīt naudu un samazināt preču cenu. Es nedomāju, ka mūsu tirgotājiem ir plašs cenu piedāvājums no ražotājiem, " uzsver Danusēvičs.

Jau vēstīts, ka "Lidl Latvija" izsludinājis vairāk nekā 1000 vakances visā Latvijā - Rīgā, Liepājā, Valmierā, Jēkabpilī, Ventspilī, Tukumā, Rēzeknē, Jelgavā un Ogrē.

Vakancēm "Veikala darbinieks/-ce" un "Noliktavas darbinieks/-ce" var pieteikties "Lidl" mājaslapā "www.nacuzlidl.lv".

"Esam uzcēluši "Lidl" loģistikas centru Rīgā un mūsu veikalu tīkla celtniecības darbi strauji turpinās visā Latvijā. Tagad ir pienācis laiks šīm ēkām dot dvēseli - sākt veidot enerģiskas veikalu un loģistikas centra darbinieku komandas, kas nodrošinās veiksmīgu "Lidl" startu Latvijas tirgū," sacīja "Lidl Latvija" valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons.

Kompānijā arī norādīja, ka "Lidl" veikalu vadītāji un reģionālie vadītāji ir pavadījuši gandrīz divus gadus profesionālās apmācībās citās valstīs, kurās strādā "Lidl". Tāpat arī katrs jaunais "Lidl" veikalu un loģistikas centra darbinieks saņems profesionālu apmācību un pilnu darba algu par šo apmācību laiku.

"Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs. Baltijas valstīs pašlaik "Lidl" veikali ir tikai Lietuvā, bet drīz tie durvis vērs arī Latvijā. 

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu