Igaunijā 44 jauni inficēšanās gadījumi ar Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas-Igaunijas robežpunkts Ainažos pēc Igaunijas lēmuma atjaunot robežkontroli uz Šengenas zonas iekšējām un ārējām robežām ar mērķi ierobežot "Covid-19" vīrusa izplatību.
Latvijas-Igaunijas robežpunkts Ainažos pēc Igaunijas lēmuma atjaunot robežkontroli uz Šengenas zonas iekšējām un ārējām robežām ar mērķi ierobežot "Covid-19" vīrusa izplatību. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Igaunijā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu atklāta 44 cilvēkiem, ceturtdien paziņojis Veselības departaments.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 3076, bet 1817 cilvēkiem apstiprināta atveseļošanās.

Igaunijā kopumā veikti 197 434 testi nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu. Iepriekšējā diennaktī veiktas 3020 analīzes, līdz ar to pozitīvas bijušas 2,1% visu analīžu.

No 44 jaunatklātajiem gadījumiem trīs gadījumos inficēšanās notikusi darbavietā, 30 gadījumos inficēšanās notikusi saskarsmē ar zināmām personām, kurām vīruss atklāts jau iepriekš, bet par pārējiem gadījumiem pagaidām nav ziņu, kur varētu būt notikusi inficēšanās.

Nāves gadījumi ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 Igaunijā pagājušajā diennaktī nav reģistrēti. Pavisam Igaunijā ar šo slimību miruši 64 cilvēki.

Pēc Igaunijas Veselības departamenta datiem, 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotāju 24.septembrī Igaunijā ir 35,82. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu