Breda Pita jauniņā mīļotā komentē runas par naidu ar Andželīnu Džoliju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

27 gadus vecā vācu izcelsmes modele Nikola Poturalskija vietnē “Instagram” apgalvojusi, ka neienīst sava jaunā drauga, aktiera Breda Pita bijušo sievu un aktrisi Andželīnu Džoliju.

Poturalskija vietnē “Instagram” publicēja foto, kurā klāt rakstījusi: “Laimīgi cilvēki citus neienīst!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Uz to, kāds “Instagram” lietotājs komentāros atbildējis: “Tad kāpēc jūs ar Bredu ienīstat Andželīnu? Pirms grasāties sprediķot, paskatieties uz sevi spogulī.”

Pita draudzene nekavējās atbildēt komentētājam: "Es nevienu neienīstu!"

Taču bija arī tādi aktiera un viņa jaunās draudzenes fani, kas metušies jauno modeli aizstāvēt, rakstot: “Nikola nekad nav teikusi, ka ienīst Andželīnu. Pie visa vainīgi paparaci. Es domāju, ka Bredam un Andželīnai ir jātiek galā ar šo situāciju un Nikola nav tajā iesaistīta.”

Uz šo komentāru jaunā sieviete atbildēja: “Āmen!”

Atgādinām, ka modele šobrīd ir atvērtās attiecības ar pazīstamu vācu uzņēmēju Rolandu Mēriju, ar kuru ir precējusies jau astoņus gadus. Viņiem kopā ir septiņus gadus vecs dēls.

Poturalskija un Pits iepazinušies modeles vīra restorānā, kurš neiebilstot, ka jaunā sieva satiekas ar slaveno aktieri. Uzņēmējs esot precējies vairākas reizes un nevēlas savā dzīvē nekāda veida negativitāti vai greizsirdību.

Pits iepriekš bija precējies ar aktrisi Andželīnu Džoliju. Abu laulība oficiāli tika šķirta 2016. gadā. Abi ir vecāki sešiem bērniem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu