Video ⟩ "Es neesmu dumja blondīne!" Parisa Hiltone parāda savu īsto balsi un atklāj, ka visus šos gadus izlikusies (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Jaunā intervijā ar aktrisi un dziedātāju Parisu Hiltoni iespējams dzirdēt, kā skan zvaigznes patiesā balss, kad viņa netēlo bērnišķīgu, izlutinātu meiteni. Hiltone intervijā arī pastāstīja par dokumentālo filmu, kurā atklāti runā par savu dzīvi un pārdzīvojumiem.

Parisa atklāj, ka jau 20 gadus spēlējusi seklas un izlutinātas bagātnieces lomu, atzīstot, ka bērnišķīgu balsi apzināti izvēlējusies par savu raksturīgu iezīmi. Nesen arī nākusi klajā dokumentālā filma, kurā Hiltone runā par savu dzīvi un pagātnes traumām.

Sieviete apgalvo, ka vēlas, lai cilvēki viņu atceras kā biznesa sievieti, nevis dumju blondīni. Hiltone ir ne tikai modele, dziedātāja un ballīšu karaliene, bet arī veiksmīga uzņēmēja – sievietei pieder 19 produktu līnijas.

“Visu šo laiku esmu spēlējusi lomu, tāpēc pasaule nemaz nezina, kāda esmu patiesībā. Man patiesībā ir izcilas prāta spējas. Es neesmu dumja blondīne, man vienkārši padodas izlikties!” sacīja Hiltone.

Zvaigzne apgalvo, ka dokumentālajā filmā var ieraudzīt pavisam citu viņas pusi. “Es arī esmu cilvēks, kuram ir jūtas. Daudzi aptvers, ka manī ir daudz vairāk, nekā šķiet pirmajā acu uzmetienā.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu