Rīgā kāda bērnudārza teritorijā sašauts audzēkņa tēvs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija. Ilustratīvs foto.
Policija. Ilustratīvs foto. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Par kāda tēva sašaušanu ar pneimatisko ieroci bērnudārza "Zelta atslēdziņa" teritorijā aizturēti divi pusaudži, Latvijas Radio pastāstīja Valsts Policija.

Incidents notika pagājušās nedēļas sākumā, kad vīrietis, vedot savu dēlu uz dārziņu, sajutis triecienu. Nelielā vara lodīte trāpīja zodā. Par notikušo uzsākts kriminālprocess par huligāniskām darbībām, kas saistītas ar mantas bojāšanu un miesas bojājumu nodarīšanu.

Aizturētie ir 14 un 15 gadus vecas personas, radio stāsta policijas Rīgas Zemgales iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas pārstāvis Edgars Zaķis.

"Ir izņemts ierocis. Liecību pārbaudes laikā, netālu no noziedzīga nodarījuma izdarīšanas vietas. Krūmos bija nomests. Ir noskaidrots, ka, iespējams, viņi vēl ir bojājuši arī vilcienus. Divas epizodes.

Bet šobrīd vēl fakts nav apstiprinājies. Tika veikta izmeklēšana. Mērķis vēl nav noskaidrots, bet acīmredzot - tā, prieka pēc, pārbaudīt iegādāto ieroci. Pagaidām tiek skaidroti apstākļi, kā, no kurienes tika tas ierocis iegādāts, atrasts. Tālāk lieta tiks nodota uz prokuratūru, pēc tam tiesu. Tiks lemts par soda piemērošanu.

Tas ir smags noziedzīgs nodarījums un maksimālais sods par šādu noziedzīgu nodarījumu ir līdz pieci gadi reāls cietumsods," saka Zaķis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu