"Nedomāju, ka viņš ir redzējis savas asinis." Nurmagomedova pretinieks ieskicē gaidāmās cīņas norisi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

24. oktobrī jaukto cīņas mākslu (MMA) fani būs sagaidījuši, iespējams, gada lielāko cīņu. Oktagonā dosies Džastins Geiči un Habibs Nurmagomedovs. Sarunā ar ESPN Geiči atklājis, kā, viņaprāt, varētu noritēt gaidāmā cīņa pret dagestānieti.

Pavisam vienkāršoti analizējot Nurmagomedova cīņas stilu, tas sastāv no trim būtiskām niansēm - cīņas novirzīšana parterī pie oktagona sienas, spēcīgu sitienu izdarīšana pa guļošo pretinieku un viņa kāju saslēgšana, lai netiktu pieļauta piecelšanās kājās.

Šāds scenārijs Nurmagomedova pretinieku ir sagaidījis teju katrā dueli un dagestānietis ne reizi vēl nav izjutis zaudējuma rūgtumu. Tomēr Geiči sarunā ar ESPN žurnālistu Bretu Okamoto uzsvēra, ka ierastā Nurmagomedova taktika pret viņu varētu arī nestrādāt.

"Man ir ļoti, ļoti liela pārliecība, ka viņam būs sarežģīti dabūt mani pie būra malas. Un es zinu, ka redzēšu viņa asinis. Līdz ar to es gribu, lai arī viņš redz savas asinis un tad es gribēšu redzēt, kāda būs viņa reakcija,
sacīja cīkstonis.

Vaicāts par to, kāda, viņaprāt, varētu būt pieminētā Nurmagomedova reakcija, Geiči viennozīmīgu atbildi nespēja sniegt: "Es nezinu. Es neticu, ka viņš ir tik traks, cik es. Tur tā lieta - es domāju, ka viņš ir traks un mīl sacensties, bet ne tik traks kā es. Viņa cīņas stils nav tāds, ka viņš apzināti ietu pēc asinīm - savām vai pretinieka. Nedomāju, ka viņš ir redzējis savas asinis," nobeigumā sacīja amerikānis.

Geiči savas karjeras pirmsākumos bija viens no labākajiem brīvās cīņas sportistiem koledžu līmenī, kas liek domāt, ka Nurmagomedova mēģinājumi cīņu kontrolēt parterī var sastapt ievērojamu pretestību.

Tiesa, karjeras gaitā Geiči ir vairāk pievērsies cīņai stājā, kļūstot par vienu no brutālākajiem cīkstoņiem visā UFC. Amerikānis allaž meklē "pretinieka asinis" un ir gatavs uzņemt arī pietiekami daudz un spēcīgus pretinieka sitienus.

Geiči profesionālajā karjerā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot divas neveiksmes.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu