"Grūti pat atrast īstos vārdus." Sirmgalvis velta aizkustinošu pateicību policistiem, kas viņu izglāba pēc nomaldīšanās mežā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Otrdien, 22. septembrī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirknī tika saņemta informācija, ka Jelgavas novada Valgundes pagastā mežā ir apmaldījies 1936. gadā dzimis vīrietis. 

Likumsargi nekavējoties uzsāka meklēšanas darbus un tajā pašā dienā ap pulksten 17.00 vīrietis tika atrasts un nogādāts viņa dzīvesvietā.

Likumsargi saņēmuši sirsnīguma pilnus pateicības vārdus par policistu darbu:

„Ļoti cienījamās Latvijas Valsts policijas Jelgavas nodaļas elegantās dāmas un augsti godājamie šīs policijas staltie kungi!

Grūti pat atrasts īstos vārdus, lai izteiktu pateicību par to, ka mani, nomaldījušos sēņotāju, ierodas glābt veselas trīs policijas mašīnu ekipāžas. Tā laipnība un korektums, ko Jūs man parādījāt līdz pat nogādei mājās, bija tik izteikts, ka trūkst vārdu, lai par to pateiktos.

Varu teikt tikai vienu, ka es izjūtu lepnumu par mūsu Latvijas Valsts policijas darbību cilvēka labklājības (visās tās daudzveidīgajās nozīmēs) nodrošināšanu un dažādu negadījumu novēršanu!

Ar cieņu un lepnumu par mūsu Latvijas Valsts policijas darbiniekiem!”

Šī gada 22. septembrī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirknī tika saņemta informācija, ka...

Posted by Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde on Ceturtdiena, 2020. gada 24. septembris
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu