Motocikla un mikroautobusa sadursmē Daugmalē gājis bojā cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.18 Ķekavas novada Daugmalē, ceļa remontdarbu zonā, motocikls "Harley Davidson" ieskrējis stāvošā mikroautobusā "Renault Master".

Kā vēsta policija, ceļu satiksmes negadījuma rezultātā notikuma vietā gāja bojā viena persona, taču netiek precizēts, kā tā bijusi iesaistīta negadījumā. Valsts policija turpinot skaidrot precīzus notikušā apstākļus.

Ceturtdien 11 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pieci - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē. Četri no cietušajiem bija velosipēdisti, bet divi - gājēji, un vairums no viņiem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi deviņus autovadītājus: četrus - Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 235 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīts 131 autovadītājs, Vidzemē - 37, Kurzemē - 27, Latgalē - 21, bet Zemgalē - 19 autovadītāji. Galvaspilsētā kāds autovadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 380 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu