"Neizslēdzu, ka laukumā būs jādodas Sandim Ozoliņam." KHL kluba direktors ironizē par Covid-19 situāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sandis Ozoliņš
Sandis Ozoliņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" šobrīd cīnās ar Covid-19 izplatīšanos savas organizācijas rindās. Kluba ģenerāldirektors Aleksandrs Harlamovs atklājis, ka situācija esot ļoti nopietna.

Otrdien bija paredzēta KHL spēle, kurā Rīgas "Dinamo" savā lakumā uzņemtu "Torpedo" vienību ar treneri Sandi Ozoliņu sastāvā. Tomēr abās komandās konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tāpēc mačs tika pārcelts.

Harlamovs neslēpj, ka klubā situācija šobrīd esot visai bēdīga, jo pirmās komandas spēlētājiem slimojot arī gandrīz viss apkalpojošais personāls, treneri un biroja darbinieki: "Klubā izveidojusies situācija, ka nedēļas laikā uz spēli atnāk jau ceturtais ārsts un spēlētājiem vienkārši nav neviena, kas asinātu slidas."

Ceturtdien plkst. 19.00 pēc Latvijas laika "Torpedo" savā laukumā sāks cīņu pret Habarovskas "Amur" komandu. Ņižņijnovgorodas komanda pieņēmusi lēmumu spēlēt šo maču, saucot palīgā spēlētājus no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Chaika".

"Mums bija izvēle: saņemt tehnisko zaudējumu vai spēlēt kopā ar tiem, kuri ir komandas pieteikumā. Mēs nolēmām spēlēt. Šodien ir kā karā - visi, kas var spēlēt, izies uz ledus. No izbraukuma mums nācās izsaukt "Chaika" spēlētājus. Kāds no jauniešiem šodien oficiālā mačā pirmo reizi uzkāps uz ledus. Novēlu puišiem pierādīt sevi KHL," sacīja "Torpedo" ģenerāldirektors.

"Ja situācija turpinās attīstīties šādā veidā, es neizslēdzu, ka man, Dāvidam Ņemirovskim (galvenais treneris), Sandim Ozoliņam un biroja darbiniekiem drīz būs jāiziet uz ledus. Šajā grūtajā laikā es vēršos pie faniem. Puišiem ļoti vajadzīgs jūsu atbalsts, tāpēc nāciet un atbalstiet komandu," norādīja Harlamovs.

"Torpedo" komanda šosezon astoņās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un patlaban ar pieciem punktiem ierindojas 9. pozīcijā Austrumu konferences turnīra tabulā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu