"Kuldīgas tekstils" pēc Covid-19 uzliesmojuma uz desmit dienām apturējis darbību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

SIA "Kuldīgas tekstils" uz desmit dienām apturējis darbību, jo uzņēmumā vairāki darbinieki saslimuši ar Covid-19, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegtā informācija liecina, ka Kuldīgā šonedēļ apstiprināti kopumā 27 inficēšanās gadījumi ar Covid-19, kas visi ir saistīti ar ražošanas uzņēmumu SIA "Kuldīgas tekstils".

SPKC ir apzinājis inficēto cilvēku kontaktpersonas, kuras atrodas izolācijā un nedodas uz darbu vai izglītības iestādi. Informēti arī kontaktpersonu ģimenes ārsti. Kontaktpersonu vidū ir vairāku Kuldīgas izglītības iestāžu audzēkņi un arī atsevišķi darbinieki.

Vakar, 24.septembrī, Covid-19 testus veica arī visiem SIA "Saules ieleja 3" darbiniekiem, kas strādā vienā ēkā ar "Kuldīgas tekstils" un kas nodrošina ēdināšanu vairākās Kuldīgas izglītības iestādēs. Visiem testi ir negatīvi, tātad infekcija nav izplatījusies uz šo uzņēmumu, secināja Duļbinska.

Kā vēstīts, šodien Kuldīgas novada domes deputāti ārkārtas sēdē lemj par turpmāko rīcību un iespējamajiem ierobežojumiem, lai ierobežotu slimības izplatīšanos.

Kuldīgas novada Sociālais dienests ir gatavs palīdzēt iedzīvotājiem, kuriem saistībā ar piespiedu dīkstāvi radušās grūtības nodrošināt iztikšanu sev un ģimenei, piebilda Duļbinska.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu