"Izskrēja uz ceļa, pakļuva zem mašīnas un diezgan "skaisti" aizlidoja." Taksometrs Rīgā notriec gājēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Degpunktā"

Ceturtdien, 24. septembra, rīta pusē Brīvības ielā, iepretim Vidzemes tirgum, notikusi smaga avārija. Tajā cietis kāds vīrietis, kurš pakļuvis zem taksometra riteņiem, vēstī raidījums "Degpunktā".

Notikuma vietā sastaptie gan atklāj, ka šajā situācijā autovadītājs nu nepavisam nebijis pie vainas, jo gājējs pats parūpējies par visai sāpīgo iznākumu.

"Bez jebkāda redzama iemesla izskrēja uz ceļa un pakļuva zem mašīnas, un diezgan "skaisti" aizlidoja.

Es nevaru paskaidrot viņa motīvus, bet izskrēja viņš pats uz brauktuves. Izsaucām "ātros", palīdzējām, sagaidījām policiju. Bija pie samaņas, bet nu parunāt nevarēja. Traumas bija diezgan smagas," raidījumam norāda aculiecinieks Andrejs.

Tā kā negadījums noticis pašā pilsētas centrā, dažu minūšu laikā notikuma vietā ieradušies mediķi, cietušais mirkli vēlāk aizvests uz slimnīcu. 

"Viņš bija epilepsijas slimnieks un vēl piedzēries. Tas notika, jo viņš bija pārdzēries. Skraidīja pa ceļu… To teica sieviete, kura bija ar viņu," norāda taksometra vadītājs Boriss.

Tā kā negadījumā ievainots cilvēks, visi ceļu policista fiksētie materiāli nonāks uz izmeklētāju galda, kuri turpmākajā darbā noskaidros precīzus notikušā iemeslus un apstākļus.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu