Jaunākā informācija par Covid-19 izplatību Latvijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Papildus drošības pasākumi "Covid-19" ierobežošanai tirdzniecības centra "Alfa" veikalā "Rimi".
Papildus drošības pasākumi "Covid-19" ierobežošanai tirdzniecības centra "Alfa" veikalā "Rimi". Foto: Evija Trifanova/LETA

Teju visi aizvadītajā diennaktī atklātie jaunie Covid-19 saslimšanas gadījumi ir saistīti ar iepriekšējās dienās konstatēto vīrusa izplatību uzņēmumos "Kuldīgas tekstils" un "Forevers", kā arī izglītības iestādēs, aģentūrai LETA apliecināja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) pārstāve Ilze Arāja.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 29 jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19, liecina SPKC apkopotie jaunākie dati.

Sākotnēji tika ziņots, ka 17 saslimušie inficējušies no iepriekš zināmiem infekcijas avotiem, divas personas inficējušās ārzemēs - Ukrainā, bet desmit personām inficēšanās apstākļi vēl tika precizēti. Arāja informēja, ka uz šo pēcpusdienu jau noskaidrots, ka no visiem aizvadītajā diennaktī atklātajiem inficēšanās gadījumiem 23 personas inficējušās no zināmām personām.

Pēc SPKC pārstāves skaidrotā, seši jauni inficēšanās gadījumi ir saistīti ar vīrusa izplatību uzņēmumā "Kuldīgas tekstils". Aizvadītajā diennaktī Covid-19 konstatēts vienam šī uzņēmuma darbiniekam un pieciem ar citām inficētajām personām saistītiem cilvēkiem.

Trīs inficējušies cilvēki ir saistīti ar uzņēmumu "Forevers".

Savukārt 12 saslimšanas gadījumi ir saistīti ar vīrusa izplatību izglītības iestādēs.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu