Otrdienas horoskops: 29. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 29. septembrim.

AUNS Šis brīdis var nest jaunus kontaktus, interesantas zināšanas, negaidītus notikumu pavērsienus. Esi atvērtāks pārmaiņām, jo tās tev būs labvēlīgas. Nav izslēgts, izdosies uzlabot materiālo stāvokli.

VĒRSIS Svarīgi būt apdomīgākam materiālajā plānā, atturēties no finansiālajām avantūrām. Labāk parūpējies, lai ikdienas pienākumi tiktu paveikti godam, nepieļauj paviršības juridiskajās niansēs.

DVĪŅI Mēness Zivīs var raisīt tevī nestandarta pārdomas par dzīvi, likt aizdomāties par iespēju apmeklēt astrologu, izzināt savu patieso dabu, sūtību. Attiecībās ar līdzgaitniekiem vari kļūt nedaudz noslēgtāks.

VĒZIS Būsi gatavs darbam! Šodien izdosies apliecināt, uz ko patiesībā esi spējīgs. Sevišķi izcelsies tie Vēži, kuri saistīti ar medicīnu, farmāciju un psiholoģiju. Privātajā dzīvē tieksies pēc miera un klusuma.

LAUVA Lielāku interesi nekā ierasts radīs ar mākslu saistītās lietas. Sevišķi spilgti to izjutīs Lauvas, kuras profesionāli saistītas ar radošo jomu. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi patiesi koķetīgs.

JAUNAVA Nepazaudē sevi maznozīmīgos sīkumos. Centies rūpīgāk koncentrēties pamatlietām, nemēģini sasniegt perfekcionismu. Pārcenšanās tikai lieki nogurdinās, izsmels tavus spēkus.

SVARI Lielisks brīdis, lai nedaudz atietu malā no ierastajām lietām un palūkotos uz notiekošo no filozofiskā viedokļa. Pastāv reālas iespējas necerēti ātri atskārst, ko patiesībā vēlies no dzīves.

SKORPIONS Būsi harmonijā, līdzsvarā ar sevi, kas ievērojami atvieglos ikdienas gaitas. Var rasties nelielas domstarpības ar augstākstāvošajiem, taču nekas tāds, ko tu nespētu atrisināt. Dienas izskaņu pavadi kopā ar ģimeni.

STRĒLNIEKS Liela nozīme būs tam, vai spēsi savaldīties emociju uzplūdu brīžos. Šobrīd vēlamāk viedokli paturēt pie sevis, dot padomus tikai tajā gadījumā, ja kāds tev to lūdz.

MEŽĀZIS Būsi neapstrīdams darbarūķis. Tev droši varēs uzticēt gan monotonus, gan samērā nestandarta pienākumus. Sasniegumus galvenokārt balstīsi uz sistemātisku un pārdomātu rīcību.

ŪDENSVĪRS Arīdzan šķietami maznozīmīgas nianses var atstāt paliekošu ietekmi uz tālāko karjeras attīstību, tāpēc uzticēto centies paveikt pēc iespējas rūpīgāk! Mīlas jomā būsi kaislīgs un romantisks.

ZIVIS Tev vajadzēs iedvesmu, sava veida iedrošinājumu no apkārtējo puses, lai saņemtos īstenot paredzēto darbus. Iespējams, tieši otrās pusītes psiholoģiskais atbalsts vislabāk palīdzēs noskaņoties uz vajadzīgās nots.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu