Trešdienas horoskops: 30. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops trešdienai, 30. septembrim. 

AUNS Esi nedaudz piesardzīgāks, kārtojot ar nekustamo īpašumu, mantojumu un tieslietām saistītus jautājumus. Neatstāj vietu nejaušībām, rūpīgi pārbaudi, vai tiek ievērotas visas nepieciešamās formalitātes.

VĒRSIS Tevi pārņems romantisks, radošs noskaņojums, kas izpaudīsies tavās ikdienas gaitās. Šobrīd labāk sekmēsies Vēršiem, kuri saistīti ar dizainu, noformēšanu, arhitektūru un izklaides pasauli.

DVĪŅI Nervu sistēma būs jūtīgāka nekā ierasts, tāpēc nepārcenties ar garīgo slodzi un pēc iespējas izvairies no konfliktsituācijām. Lai atgūtu iekšējo līdzsvaru, ieteicams pievērsties jogai, meditācijai.

VĒZIS Būsi enerģisks un pašaizliedzīgs. Spēsi ar apskaužamu mērķtiecību sasniegt nosprausto. Saskarsmē ar kolēģiem būsi atsaucīgs, izpalīdzīgs. Pēc darba nesmādēsi nelielu izklaidi draugu lokā.

LAUVA Ik pa brīdim pieķersi sevi aizdomājamies, aizklīstam iedomu apvāršņos. Pats par sevi tas nav nekas slikts! Taču, veicot ar sarežģītiem aprēķiniem, juridiskajām niansēm saistītu darbu, jābūt piesardzīgākam.

JAUNAVA Psiholoģiski pretrunīga diena. Ieteicams atlikt apjomīgus, sarežģītus darbus un nedaudz vairāk laika veltīt sava iekšējā līdzsvara atgūšanai. Te noderētu fiziskās aktivitātes, pirts procedūras.

SVARI Alksi pēc piedzīvojumiem mīlas frontē. Brīvie Svaru zīmes pārstāvji ļaus vaļu savām iegribām. Precētajiem jāapzinās, ka sānsoļi var ātri vien radīt neatgriezeniskas sekas. Darba jomā viss ritēs savu gaitu.

SKORPIONS Mēness Zivju zīmē ļaus vieglāk iejusties otra cilvēka ādā, kļūt līdzcietīgākam, iejūtīgākam. Taču vienlaikus padarīs uzņēmīgāku pret kritiku, citām negācijām. Labāk padosies darbs vienatnē.

STRĒLNIEKS Vēlmes, viedoklis būs patiesi mainīgs. Tāpēc tiem Strēlniekiem, kuriem šodien jāpieņem būtiski lēmumi, nāksies krietni vien papūlēties, lai nekļūdītos ar galīgo izvēli!

MEŽĀZIS Tev veiksme smaidīs materiālajās lietās. Ja nepieciešams, vari veikt pārrunas ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem. Kādam Mežāzim izdosies rast jaunus biznesa kontaktus ārpus valsts robežām.

ŪDENSVĪRS It visam meklēsi dziļāku jēgu, skaidrojumu, nozīmi. Šā brīža noskaņas kādam Ūdensvīram liks aizdomāties par vizīti pie astrologa. Kopdzīvē ar mīļoto var uzplaiksnīt neliela greizsirdība.

ZIVIS Vairāk laika veltīsi mājas dzīvei, atvasīšu skolas gaitām, otrās pusītes labsajūtai. Tu netaupīsi naudu un laiku, lai sagādātu patīkamus pārsteigumus tuviniekiem. Iespējams, iegādāsies mājdzīvnieku.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu