Kardašjanu māsas ģimenes izjaucēja un bijusī labākā draudzene ir attiecībās ar NBA basketbolistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/ Reuters/ Scanpix

Pērn norisinājās pamatīgs skandāls Amerikas populārākajā ģimenītē: realitātes šova "Keeping Up With the Kardashians" zvaigznes Kailijas Dženeres labākā draudzene Džordina Vudsa kādā mājas ballītē maigojusies ar Kailijas pusmāsas Hlojas Kardašjanas meitas Trū tēvu, NBA basketbolistu Tristanu Tomsonu. Tagad Džordinai pēc pusotra gada nozušanas no starmešu gaismas izdevies izveidot attiecības ar citu NBA basketbolistu. 

Atgādinām, ka pērnā gada februārī Tomsons un Vudsa apmeklējuši kādu mājas ballīti, kurā līdz pat agrai rīta stundai skūpstījušies un nevarējuši viens no otra novērsties. Tobrīd Kardašjana bijusi mājās ar pāris mēnešus veco viņas un Tomsona meitu Trū. 

Pēc skandāla Kardašjana pārtrauca attiecības ar Tomsonu, savukārt Dženere pārtrauca gadiem ilgo un ciešo draudzību ar Vudsu. Tāpat Kardašjanu ģimene publiski neslēpa savu aizvainojumu un niknumu uz Vudsu, kura daudzus gadus bija Kardašjanām tik tuva kā ģimenes locekle, bet beigās pievīla māsas, maigojoties ar vienas no māsu vīriešiem.

Lai gan līdz šim Vudsa aizvadīja mierīgu dzīvi, nu tapis zināms, ka viņai izveidojušās attiecības ar NBA basketbolistu Karlu Entoniju Taunsu. 

Formīgā daiļava dalījās ar kadriem, kuros ar mīļoto pozē pludmalē. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I found you, then I found me?

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

"Es atradu tevi, tad es atradu sevi," pie kadriem rakstīja Vudsa. 

Arī basketbolists vēstīja, ka Vudsa viņa dzīvē ir "gaišākā gaisma". 

Daudzi komentētāji gan vērsa uzmanību uz pamatīgo līdzību starp Taunsu un Tomsonu, rakstot, ka ir skaidra Vudsas gaume vīriešos.

Par abu attiecībām tiek mēļots jau kopš pērnā gada augusta, tomēr līdz šim Džordina šīs runas noliedza. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu