Timma un Bertāns iemet pa 12 punktiem Vienotajā līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: bckhimki.com

Latviešu basketbolisti Dairis Bertāns un Jānis Timma pirmdien Vienotās līgas spēlē guva pa 12 punktiem, un viņu pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" viesos uzvarēja.

Maskavas apgabala "Himki" viesos pārspēja Krasnojarskas "Jeņisej" ar 92:77 (20:23, 23:20, 25:15, 24:19).

Bertāns laukumā pavadīja 26 minūtes un 42 sekundes, grozā raidot četrus no septiņiem tālmetieniem. Viņa kontā arī piecas rezultatīvas piespēles un divas izcīnītas atlēkušās bumbas.

Bertāns pieļāva arī divas kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un iekrāja 14 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija otrs labākais rādītājs komandā, kā arī +/- rādītāju 17.

Tikmēr Timma spēlēja 31 minūti un 16 sekundes, realizējot vienīgo divpunktu metienu, kā arī trīs no astoņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, asistēja divos rezultatīvos uzbrukumos, divreiz kļūdījās, tika pie vienas piezīmes un izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu pretiniekam, sakrāja efektivitātes koeficientu 11 un otru labāko +/- rādītāju spēlē 19.

Viesiem rezultatīvākais ar 24 gūtajiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām bija Džordans Mikijs, bet mājinieku rindās 22 punkti un piecas rezultatīvas piespēles Mihailam Kulaginam.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu