Kā jauniete pamāja ar galvu un kļuva par interneta sensāciju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūsdienās kļūt par interneta zvaigzni var viegli un ātri. Kā izrādās, pasaules slavu var iegūt ar pat vismazāko nieku. To pierādīja Bellas Porčas veiksmes stāsts. 

Vien šā gada aprīlī Bella sāka ievietot video vietnē "TikTok", bet septembrī gandrīz visi jau zināja, kas ir šī meitene. Viņas populārākais videoklips ir ieguvis vairāk nekā 400 miljonus skatījumu.

"TikTok" platformā ir bijis daudz dažādu izaicinājumu video, daži no tiem pat ļoti bīstami veselībai, taču jauniete pierādīja, ka viss ģeniālais ir vienkāršs.

Pirmajā videoklipā viņa vienkārši pamāja ar galvu.

@bellapoarch

To the ? ? ? ##fyp

♬ M to the B - Millie B

Meitene videoklipu publicēja 17. augustā, un tas nekavējoties kļuva par sensāciju. Videoklipam bija gandrīz maģiska ietekme uz sabiedrību. Tas kļuva par videoklipu, kurš platformā izpelnījies visvairāk atzīmju "patīk".

Daudzi uzskata, ka meitenes panākumi slēpjas viņas izskatā: sejā nedaudz manāmi popkultūras "Anime" varones vaibsti. Pati Bella labprāt pieņem šo salīdzinājumu.

Viņa prasmīgi mūzikas pavadībā maina sejas izteiksmes, lai gan meitenei nav īpašas aktiermeistarības izglītības.

Porča apgalvo, ka pēc vidusskolas beigšanas 2017. gadā viņa iestājās ASV flotē. Pēc tam viņa pametusi mācības, lai koncentrētos uz sociālo mediju zvaigznes karjeru. Vietnē "Twitter" Bella atzina, ka agrāk ir cietusi no depresijas un pēctraumatiskā stresa sindroma, taču mudināja savus sekotājus par viņu neuztraukties.

"Esmu iemācījusies ar to sadzīvot, un varu paļauties uz lielisku atbalsta sistēmu," viņa rakstīja.

Lai arī videoklipi ar mainīgajām sejas izteiksmēm ir kļuvuši par viņas žanru, Bella neignorē citus tīklā populārus izaicinājumus - viņa bieži ievieto videoklipus, kuros dejo.

Bella esot dzimusi Filipīnās 2001. gada 5. februārī. Kad viņai bija 13 gadu, viņas ģimene pārcēlās uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Tagad meitene dzīvo Havaju salās.

Tiesa, par jaunietes biogrāfiju ir daudz neskaidrību. Daļa mediju norāda, ka Bella dzimusi 2001. gadā, bet citi - ka 1997. gadā. Viņa pati sociālajā tīklā dalījusies ar kādu ierakstu, kurā minēts, ka viņa dzimusi 2001. gadā. Taču tas nozīmē, ka, uzsākot dienestu, viņa bijusi 16 gadus veca, kaut gan tas iespējams tikai no 17 gadu vecuma.

Par Bellas personīgo dzīvi viņas sekotājiem nekas nav zināms - "Instagram" kontā viņa galvenokārt ievieto savas fotogrāfijas vai kopbildes ar draugiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Poarch (@bella.poarch) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Poarch (@bella.poarch) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Poarch (@bella.poarch) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Poarch (@bella.poarch) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu