Timati dēla māte atbild uz baumām par repera jauno romānu uzreiz pēc abu šķiršanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Septembra sākumā modele Anastasija Rešetova paziņoja par šķiršanos no repera Timati. Nepilnu mēnesi vēlāk reperis jau pozēja fotogrāfijās kopā ar citu sievieti. Nu Anastasija komentējusi ar bijušo vīru saistītās baumas.

24 gadus vecā modele Anastasija Rešetova sacīja, ka pagaidām nedz viņa, nedz reperis neplāno nodibināt jaunas attiecības. 

"Šeit ir mūsu dzīve jūsu šovam. Bieži kaut kas tiek attiecināts uz to, kā nav, un svešiem cilvēkiem ir arī ieradums iekāpt kāda cita gultā. Timati nav nevienas," rakstīja jaunā māmiņa.

Nesen tetovējumu māksliniece Anna Darbicka kopā ar reperi publicēja vairākas fotogrāfijas, pie attēla pievienojot tekstu "Tagad drīkst". Ievietotās fotogrāfijas repera faniem lika aizdomāties par viņa iespējamo jauno romānu. Tomēr Timati dod priekšroku nekomentēt savu personīgo dzīvi. Par šķiršanos ar Rešetovu mūziķis vēl neko nav ziņojis.

Atgādinām, ka Anastastija Rešetova un Timati bija kopā sešus gadus. Pagājušā gada oktobrī pārim piedzima dēls. Atvases dēļ bijušie mīļākie nolēmuši uzturēt siltas attiecības.

"Mēs bijām labākie draugi, mīļotie, partneri. Starp mums bija daudz, un tas bija lieliski! Šīs attiecības bija daudzpusīgas, piepildītas un emocionālas, bet šajā dzīvē nekas nav mūžīgs un visam ir tendence beigties. Esmu mainījusies, tāpat mainījies arī mans uzskats par dzīvi. Nezinu, kas notiks tālāk, bet šobrīd vēlos visu savu enerģiju novirzīt citā virzienā. Ticu, ka dēla dēļ mēs savas attiecības varēsim pārvērst par ideālu vecāku tandēmu," pirms kāda laika sacīja modele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu