Noskaidrotas detaļas par Durbes pils parkā atrasto sievietes līķi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mirusī sieviete.
Mirusī sieviete. Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ceturtdien, 24. septembrī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Tukuma iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka Tukumā, parkā netālu no Durbes pils, atrasts sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Šobrīd likumsargu rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete, visticamāk, izdarījusi pašnāvību, un izmeklēšana turpinās.

Aizvadītajā nedēļā, 24. septembrī, ap pulksten 11.15 policisti saņēma informāciju no ārstniecības iestādes, ka Tukumā, Mazajā Parka ielā, netālu no Durbes pils, ir atrasts 1997. gadā dzimušas sievietes līķis ar durtu brūci vēdera priekšējā sienā.

Blakus sievietei tika atrasts nazis. Likumsargi nekavējoties uzsāka kriminālprocesu veica sākotnējās neatliekamās procesuālās darbības un nozīmēja ekspertīzes.

Pašlaik policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete, visticamāk, izdarījusi pašnāvību, un likumsargi uzsāktajā kriminālprocesā turpina izmeklēšanu, kuras laikā tiks noskaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Sakarā ar veicamo izmeklēšanas darbību kopumu izmeklēšanas interesēs par lietas attīstības gaitu vairāk komentāru šobrīd policija nav tiesīga sniegt.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu