Septiņas pazīmes, kas liecina, ka esat kļuvis par toksisku attiecību partneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ne vienmēr esam spējīgi uz sevi paskatīties kā uz vājo punktu attiecībās. Portāls "Ivona" piedāvā septiņas pazīmes, kas palīdzēs noteikt, vai esi kļuvis par toksisku partneri savam mīļotajam.

1. Jums ir noslēpumi, kurus nestāstāt savam partnerim

Attiecībās ir obligāti jāsaglabā līdzsvars starp ārkārtīgu vaļsirdību un slepenību. Protams, jums nevajadzētu pateikt partnerim pilnīgi visu: sākot ar vecvecmāmiņas slimības vēsturi un beidzot ar labākās draudzenes apakšveļas krāsu. Viņam vienkārši nav vajadzīgs tik daudz informācijas. Tomēr paturēt slepenībā lietas, kas ir svarīgas jūsu savstarpējai sapratnei, ir negodīgi.

2. Jūs cenšaties visu kontrolēt

Turklāt tas bieži pārsniedz jebkādas robežas. Ar savu pārāk lielu aizsardzību jūs atraidāt savu partneri, un viņam kļūst vieglāk melot, nekā pateikt patiesību bez pārmetumiem un skandāliem. Ar savu maniakālo kontroli jūs iznīcināt visu labo, kas jūs vieno.

3. Jūs nezināt, kā piedot

Aizvērt acis par katru kļūdu arī nav laba ideja. Tomēr pēc tam gadiem ilgi izbaudīt katru partnera kļūdu, arī nav loģiski. Vienkārši tāpēc, ka mēs esam nepilnīgi, un visi var paklupt. Attiecībām ir kāpumi un kritumi, partneri var paklupt, un tikai patiesa piedošana dažreiz var glābt pāri. Jums jāspēj rast sevī līdzjūtību.

4. Jūs atsakāties no kompromisiem

Spēja būt elastīgam ir vērtīga īpašība, kuru daudzi atstāj novārtā, taču veltīgi. Ja esat pāris, vienlīdz jāņem vērā abu partneru intereses. 

5. Jūs neuzticieties savam partnerim 

Uzticēšanās nāk ar laiku, bet neuzticība attiecībām var būt daudz kaitīgāka nekā krāpšana, jo neuzticēties ir nogurdinoši. Tas cilvēkam liek justies vainīgam.

Ja partnerim nav ko pārmest, kāpēc viņu vajāt ar pastāvīgām pārbaudēm? Ja problēma patiešām pastāv, vai nav vieglāk visus spēkus koncentrēt uz tās atrisināšanu un harmonisku attiecību uzturēšanu?

6. Jūs manipulējat

Asaras, iespējams, ir visbriesmīgākais ierocis sievietes arsenālā. Daudzi vīrieši, tās redzot, ir vienkārši apmaldījušies un ir gatavi darīt visu, lai tas beigtos. Tomēr tas attiecas ne tikai uz asarām. Manipulēt ar partnera jūtām ir zemiski. 

7. Jūs esat pārāk greizsirdīgs 

Kā noteikt pārmērības pakāpi? Jūsu reakcija uz notiekošo. Greizsirdība nav rādītājs tam, cik ļoti tu mīli savu partneri - tas ir rādītājs tam, cik ļoti tu nemīli sevi vai neuzticies savam vīrietim.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu