"Mavericks" boss Kjūbans degvielas uzpildes stacijā sniedzis palīdzīgu roku spēlētājam, kurš kļuvis par bezpajumtnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marks Kjūbans un Delonte Vests
Marks Kjūbans un Delonte Vests Foto: Ap, AFP/ Scanpix/ Apollo kolāža

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans ir apņēmies palīdzēt vienības bijušajam spēlētājam Delontem Vestam, kuru piemeklējuši smagi laiki.

Aizvadītajā nedēļa internetā noplūda attēli, kuros jau atkal visai skumjā stāvoklī bija redzams bijušais NBA spēlētājs Delonte Vests. Šī nav pirmā reize, kad bijušā aizsarga izskats šokējis interneta lietotājus. Gada sākumā plašu popularitāti guva video, kurā Vests neadekvāti atbild uz policistu jautājumiem, kuri bijušo basketbolistu arestēja.

Daudzi basketbola sabiedrības pārstāvji (un ne tikai) publiski ir izteikušies, ka Vestam ir nepieciešama bijušo kolēģu palīdzība. To iepriekš mēģināja īstenot Vesta bijušais koledžas komandas biedrs Džamirs Nelsons, kā arī bijušais treneris Bostonas "Celtics" rindās Doks Riverss.

Tomēr sliktajā situācijā nonākušajam basketbolistam palīdzēt nolēmis Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans. Ārzemju mediji vēsta, ka Kjūbans jau ilgāku laiku centies sakontaktēties ar Vestu, bet viņam tas izdevies tikai tagad.

Kjūbans Vestu atrada kādā Teksasas štata degvielas uzpildes stacijā un nogādāja sava kluba bijušo basketbolistu uz viesnīcu, kur viņš uzturēsies, kamēr bijušā basketbolista ģimene izstrādās tālāko rīcības plānu.

Vesta tuvinieki jau ilgāku laiku mēģinājuši bijušo spēlētāju nogādāt rehabilitācijā, bet tagad arī pats basketbolists ir atvērts šādai idejai. Tāpat ziņots, ka rehabilitācijas izdevumus segt ir gatavs pats Kjūbans.

Vests "Mavericks" rindās aizvadīja savas karjeras pēdējo sezonu (2011./2012. gads), kurā vidēji mačā izcēlās ar 9,6 punktiem un 3,2 rezultatīvām piespēlēm.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu