Raimonds Pauls: Ir tikai viena atbilde, kā atmest dzeršanu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maestro Raimonds Pauls
Maestro Raimonds Pauls Foto: Edijs Pālens/LETA

Maestro Raimonds Pauls, viesojoties "360TV" un Armanda Tripāna raidījumā "Rezervēts", atklātā sarunā pastāstīja, kā savulaik pilnībā atteicies no alkohola lietošanas.

Armanda Tripāna viesis kanāla 360TV raidījumā “Rezervēts”– maestro Raimonds Pauls. Viņš pats gan nezina – kad un kurš viņu sācis saukt par Maestro. Jau teju 60 gadus katru rītu viņam sieva prasa – vai kafiju dzersi? Viņš ir iemācījies nevis atbildēt, bet paklusēt. Mazmeita esot piekodinājusi, lai opis nerāda cilvēkiem savu telefonu. Savukārt viņš nesaprot – kā var pazaudēt teju visu dzīvi tajā. Tikai reiz dzīvē viņam ir bijis uztraukums - kad spēlējis kāda cita latvieša dižgara priekšā. Spēlējis viņš dzīvē ir visu – tikai ne kārtis. Dzēris arī. Bet tikai raksturs viņu padarīja par to, kas viņš ir Latvijas tautai.

Šlāgeru meistars – varat saukt viņu arī tā. Viņš neapvainojas. Arī uz tiem, kas viņu izmantojuši politikā un skauduši. Viņam ir Padomju ordeņi un mūsu trīs zvaigžņu – abi bezpersoniski un izdāļāti teju visiem. Un sāp viņam par Dziesmu svētkiem, jo nauda stāv pāri tautai. Taksists reiz jau viņu veda uz krematoriju, jo kavējis. Tad, kad tas notiks viņš negrib, lai pilsētās apstājas kustība. Nē – dziediet un jokojiet tāpat kā viņš, jo latviešiem pietrūkstot humora. Dižgars. Gluži vienkārši – otra tāda Latvijai nav bijis.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu